Ο αναβάτης της της Red Bull της KTM Factory Racing Jonny Walker, είχε μια απογοητευτική έναρξη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro του 2018 στην Κρακοβία της Πολωνίας, καθώς μια σειρά από λάθη οδήγησε σε ένα τελικό βαθμολογικό αποτέλεσμα με την 8η θέση στον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος.

jonny walker

 

Με την τρίτη θέση στη σειρά του 2017, ο Walker ήταν σίγουρος για μια πολύ καλή εκκίνηση του 2018, παρά τον τραυματισμό στον αντίχειρα μόλις τρεις εβδομάδες πριν από την εκδήλωση έναρξης στο Tauron Arena.

Με τον τρίτος ταχύτερο χρόνο στο Akrapovic SuperPole, ο Walker ξεκίνησε αρχικά τη νύχτα καλά, αλλά δυστυχώς αργότερα είχε εμπλακεί σε πολυάριθμα περιστατικά κατά τη διάρκεια των τριών αγώνων.

Έκτος στον πρώτο αγώνα, στον δεύτερο αγώνας η μοτοσυκλέτα του μάγκωσε σε ένα φράγμα στην άκρη του τείχους στην πρώτη στροφή και Χρειάστηκε την βοήθεια από έξι άτομα για να τον ελευθερώσουν, τερμάτισε τελικά 12ος.

Μετά τα αρκετά λάθη του Jonny στον τρίτο αγώνα τερμάτισε πέμπτος και συνολικά στην όγδοη θέση της βραδιάς.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro συνεχίζεται με τον δεύτερο γύρο στη Riesa της Γερμανίας στις 6 Ιανουαρίου 2018.

Jonny Walker:Είμαι πραγματικά απογοητευμένος με το πώς τα πράγματα έχουν κυλίσει στον πρώτο αγώνα. Ήταν μια από εκείνες τις νύχτες όπου φάνηκε πως δεν θα ήταν καλή για μένα. Το SuperPole ήταν καλό με την τρίτη θέση, αλλά έπειτα απο αυτό η καλή ορμή έληξε. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αφήσω πίσω αυτό το γεγονός και να προχωρήσω στον δεύτερο γύρο και να παλέψω για το καλύτερο. “

Βαθμολογία 2018 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro μετά τον πρώτο γύρος:

1.Taddy Blazusiak (POL), KTM, 53 βαθμοί (2-2-2)

2.Cody Webb (ΗΠΑ), KTM, 51pts (1-5-1)

3.Billy Bolt (GBR), Husqvarna, 44 pts (5-1-4)

4.Manuel Lettenbichler (DEU), KTM, 37 pts (4-3-6)

5.Alfredo Gomez (ESP), Husqvarna, 32 pts (3-6-7)

8.Jonny Walker (GBR), KTM, 24 πόντοι (6-12-5)

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.