Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πατρίδα του Tim Gajser, ο 21χρονος Σλοβάκος αστέρας του motocross θα αγωνιστεί σίγουρα ακόμη δυο χρονιές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αφήνοντας ανοιχτό ότι μετά μπορεί να αλλάξει ήπειρο κυνηγώντας το παιδικό του όνειρο στις πίστες της Αμερικής.

tim gajser

O Σλοβάκος θα αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά με την ομάδα της HONDA HRC, αλλά εξακολουθεί να είναι ο διακαείς πόθος της αυστριακής KTM που θέλει ένα δυνατό σύμμαχο για τα επόμενα χρόνια δίπλα στον Ολλανδό Jeffrey Herlings.

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.