Μία μεγάλη είδηση στο Grand Prix της Φινλανδίας απο τον Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tony Cairoli για το Team Italia στο 2014 Motocross των Εθνών στο Kegums, τη Λετονία στις 27-28 Σεπτεμβρίου.

Cairoli-whips-in-italy-2013
Ο αναβάτης της Red Bull KTM έχει κερδίσει την κατηγορία MX1 κατά τις δύο τελευταίες εκδόσεις του μεγαλύτερου αγώνα motocross του κόσμου και με τον David Philippaerts και ο Davide Guarneri δίπλα του που εκπροσωπούν την Ιταλία,  έχει εκλεγεί για να προσπαθήσει και να κατακτήσει την κατηγορία 250, μια κατηγορία που ελένχει ο Ken Roczen τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Για τον Cairoli αυτό θα σημαίνει αναπολήσεις για ορισμένες ευχάριστες ημέρες της καριέρας του, την περίοδο 2004-2008, όταν έκανε μία εμφάνιση στο Grand Prix ως επιδεικτικός και νευρικός αναβάτης με Yamaha. Κέρδισε τον πρώτο από τους επτά παγκόσμιους τίτλους του στην ΜΧ2 το 2005 και το 2007.

«Είναι σχεδόν επτά χρόνια από τότε που έτρεξα με 250», είπε.

«Έχω κερδίσει τα τελευταία τέσσερα σκέλη που έχω αγωνιστεί στο Motocross των Εθνών, έτσι δεν έχω καμία λύπη [για τη μετάβαση από την 350SX-F]. Νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε στην πρώτη θέση του τρέχοντος έτους, η οποία είναι αυτή που θέλουμε.

«Η KTM έχει την καλύτερη 250 και είμαι ο μόνος που μπορεί να το οδηγήσει [στην ιταλική ομάδα] και είμαι επίσης ο ελαφρύτερος. Δεν είναι τόσο άσχημα «, πρόσθεσε.«Δεν περιμένω πολλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις και δεν έχω πολύ χρόνο για προπόνηση.»

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.