Ο  Antonio Cairoli ξεκίνησε σήμερα τον αγώνα στην Ολλανδία με μόνο σκοπό την κατάκτηση του ένατου παγκόσμιου τίτλου motocross.

Cairoli-wins

Στον πρώτο αγώνα παίρνοντας holeshot, κάνοντας τον γρηγορότερο γύρο και οδηγώντας τον αγώνα μέχρι τον δέκατο γύρο είδε τον Herlings να περνάει μπροστά και τερματίζει πρώτος, αλλά όταν πέρασε αυτός το σημείο τερματισμού σφράγισε τον ένατο παγκόσμιο τίτλο του.

Cairoli-celebrates

Cairoli-wins-8

Cairoli-wins-2-1

Cairoli-wins-13

Cairoli-wins-14

Cairoli-wins-10

Cairoli-wins-9

Cairoli-wins-4

Cairoli-wins-1

Cairoli-wins-3

Cairoli-wins-5

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.