Ο Antonio Cairoli στον αγώνα του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε είχε μία άσχημη πτώση στον πρώτο γύρο, ενώ οδηγούσε την κούρσα σε ένα άλμα προσγειώθηκε πολύ άσχημα.

cairoli crash

Αποτέλεσμα της άσχημης προσγείωσης ήταν να χτυπήσει δυνατά στο έδαφος και με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα δημοσιεύματα να λένε για κάταγμα, σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση δεν ήταν χειρότερη, αλλά ούτε και καλύτερη. Υπάρχουν δύο κατάγματα, μιλάμε για την πυραμίδα και το ημισεληνοειδής, τα δύο μικρά οστά και εξάρθρωση του αγκώνα.

10521989_907351969321701_1747284699903919989_n

Στην φωτογραφία που έχει αναρτηθεί από τον Antonio στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, βλέπουν το απίστευτο αιμάτωμα.

Η κατάσταση δεν είναι και τόσο ρόδινη, ο Cairoli οδεύει στην Ολλανδία για να επισκεφθεί τον ειδικό γιατρό τη Δευτέρα, όπου θα τον βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο. Τα λόγια του Antonio ήταν πως θα μπορούσε να υπάρχει η δυνατότητα διακοπής της επόμενης εβδομάδας, και να μην αγωνιστεί στο GP της Γερμανίας για να αναρρώσει καλύτερα, αλλά δεν ξέρει, απλά ξέρει ότι πρέπει να ξεκουραστεί.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο επειδή ήταν εντός έδρας μου ο αγώνας. Ο καρπός μου ήταν άσχημα και η πίστα ήταν πολύ σκληρή με πολλές λακκούβες, οπότε δεν ήταν εύκολο με τον καρπό μου σε αυτή την κατάσταση να συνεχίσω. Στον πρώτο σκέλος ξεκίνησα τρίτος και προσπάθησα να μείνω μπροστά, αλλά κατέληξα έβδομος. Στο δεύτερο σκέλος ένιωσα πολύ άσχημα με τον καρπό μου, δεν μπορούσα πλέον και πονούσα ως τον αγκώνα που ήταν πολύ οδυνηρό. Εγώ απλά προσπάθησα να πάω και να κάνω το καλύτερο, και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσω να κάνω μια εντατική θεραπεία και ελπίζω να αισθανθώ καλύτερα την επόμενη εβδομάδα. »

«Με δύο σπασμένα κόκαλα στο χέρι και εξάρθρωση του αγκώνα θα είναι ένα πρόβλημα για να λάβω μέρος στην Γερμανία. Αρχίζω την προσπάθεια για την θεραπεία πηγαίνοντας Σουηδία και να δω το γιατρό μου ώστε να αποφασίσει τι να κάνει για το καλύτερο της κατάστασης.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.