Δεν είναι τυχαίο που κέρδισε οκτώ παγκόσμιους τίτλους ο Antonio Cairoli.

Είναι ένα πρόσωπο που έχει επιμονή και πολύ πάθος σε αυτό που κάνει, όπως έχει ήδη δείξει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά και την Κυριακή που στήθηκε στην μπάρα εκκίνησης με τρία κατάγματα στο χέρι μετά απο αξονική τομογραφία που έκανε στο νοσοκομείο της Νοβάρα.

Cairoli-whips-in-italy-2013
O Antonio μετά την επίσκεψη στο Βέλγιο στον γιατρό του που επιβεβαίωσε τα τρία κατάγματα, το Σαββατοκύριακο του επόμενου GP θα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά δεν μπορεί να σταματήσει γιατί θα έχει απίστευτη απώλεια πόντων, με τον Nagl να έχει ελεύθερο πεδίο για επίθεση. Ο Antonio είναι δεύτερος στην κατάταξη και την Κυριακή θα τρέξει στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν επιπλοκές στους συνδέσμους και στους τένοντες, θα υποβληθεί σε εντατική θεραπεία για να αγωνιστεί στην Γερμανία, αν και είναι ακόμη νωρίς για να το πούμε αυτό. Αν οι γιατροί του δώσουν το πράσινο φως ο Antonio θα προσπαθήσει μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει  ό, τι μπορεί να σωθεί. Ο αγώνας θα είναι τόσο επώδυνος, όπως αυτός της Maggiora.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.