Η μεσημεριανή βροχή έκανε αρκετά βαρύ το τερέν στην πίστα του Samokov, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους Έλληνες αναβάτες.

21462462_2216523445034065_5628996205523371560_n

Ο Αντώνης Σάγμαλης είχε την καλύτερη επίδοση της ημέρας από την δεκαμελή αποστολή των Ελλήνων, έχοντας τον ταχύτερο χρόνο στην MX-85 με τον βενιαμίν της παρέας Μάριο Κανάκη να είναι πέμπτος.

Στο μοναδικό σκέλος της ημέρας ο Χρήστος Τομαράς παρά την κακή του εκκίνηση κατάφερε να ανεβεί στην τέταρτη θέση της MX, ενώ ο Διονύσης Κονδυλόπουλος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς μετά από μια πτώση στον τρίτο γύρο.

Στην πολυπληθή MX-2 που είχαμε εκπροσώπηση από πέντε αναβάτες στα σημερινά χρονομετρημένα, ο Γιάννης Τουρατζίδης ήταν έβδομος, ο Ροδίτης Νίκος Λυρίου όγδοος, ο Αντώνης Σάγμαλης με 125 2T ενδέκατος, ο Σωτήρης Παπάς δέκατος έβδομος, ο Ανδρέας Καρασάββας εικοστός τέταρτος ενώ ο Απόλλων Συναπίδης εικοστός όγδοος.

Μοναχικός ο δρόμος του Δημήτρη Μπαξεβάνη στην MX1 που κατάφερε να έχει τον πέμπτο χρόνο στα σημερινά χρονομετρημένα.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.