Μια πολύ γεμάτη χρονιά έφτασε στο τέλος της, καταφέρνοντας να έχω πολλές επιτυχίες.

andreou

Η πρώτη μου χρονιά στην MX2 ήταν μια πρόκληση, γνωρίζοντας ότι υπήρχαν πολύ ικανοί αναβάτες. Προετοιμάστηκα κατάλληλα έχοντας προσδοκίες, αντιμετωπίζοντας μεμονωμένα κάθε αγώνα. Οι πρώτες μου εμφανίσεις έδειξαν ότι είχα τις δυνατότητες να βρεθώ ψηλά στην κατηγορία, καθώς στην ΜΧ2Τ δεν υπήρχε τόσο μεγάλος ανταγωνισμός με τις συμμετοχές να είναι ελάχιστες.

andreoy

Σε μια γεμάτη μπάρα, κάθε αγώνας ήταν και μια πρόκληση. Ασχολούμαι χρόνια με το Μotocross αλλά ήταν η πρώτη μου φορά που ένιωσα αυτό το συναίσθημα, απλά ανατριχίλα. Αν και πρωτάρης στην κατηγορία δεν είχα σκοπό να χαριστώ σε κανέναν και αυτό έκανα στα 14 σκέλη που αγωνίστηκα. Η συγκομιδή των βαθμών που κατέκτησα με έφερε στην πρώτη εξάδα της ΜΧ2 και πρωταθλητή στα δίχρονα έχοντας το απόλυτο. Καλύτερη μου στιγμή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο πρώτος αγώνας της Χαλκίδας και η πέμπτη θέση.

andreas andreoy3

Μετά από έξι μήνες δύσκολους, προσπαθώντας να συνδυάσω μαθήματα και motocross, κάνοντας πολλές θυσίες, βρήκα λίγο χρόνο για ξεκούραση και να ζήσω σαν ένας συνηθισμένος δεκατετράχρονος. Αυτό δεν κράτησε και παρά πολύ ξεκινώντας προετοιμασία για τα δύο μεγάλα Διεθνή γεγονότα. Μετά από ένα σύντομο ταξίδι στην Ιταλία για δοκιμές κατάρτισης, δεχόμενος την πρόσκληση της Ιταλικής Ομοσπονδίας, ήρθε η ώρα να σταθώ απέναντι στους πιο ταλαντούχους Ευρωπαίους αναβάτες σε μια λασπομαχία στο πολωνικό ΜΧ των ευρωπαϊκών εθνών. Ο αγώνας για μένα ήταν η τελική πρόβα πριν τον τελικό του bLU cRU, η 10η θέση στα δίχρονα και 28η στην ΜΧ2 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μένα. Στο ΜΧΟΝ της Βρετανίας κυνήγησα το όνειρο και το εισιτήριο της ΥΑΜΑΗΑ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αν και ήμουν από τους μικρότερους αναβάτες κατάφερα να τερματίσω στην δέκατη τρίτη θέση. Μετά την συμμέτοχη μου στους δυο μεγάλους αγώνες επέστρεψα σοφότερος, γνωρίζοντας που πρέπει να δουλέψω ώστε την επόμενη χρονιά να πάω ακόμα καλύτερα.

andreas andreoy4

Η χρονιά έκλεισε με τέσσερις παρουσίες μου στο πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδος και μια στον τελευταίο αγώνα του βορείου.

andreas andreoy

Βασικός μου υποστηρικτής ήταν για ακόμα μια χρονιά η YAMAHA ΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Εξαρτήματα βελτιώσεων μου παρείχε το ΙΝΑ TV του Γιάννη Κολιγλιάτη, εξάτμιση HGS και κεφαλή Venhill. Της αναρτήσεις μου επιμελήθηκε το VGR Team Georgakopoulos, η ένδυση μου ήταν μια χορηγία της Alpinestars ενώ τα λιπαντικά μου ήταν της Rock Oil. Αυτοκόλλητα και τυπώσεις τις ανέλαβε το Hprint του Βασίλειου Χαρμπίλα. Τα καλύμματα της μοτοσυκλέτα μου ήταν απο το CrossXracing του Πάρη Καραστέργιου. Εκτός όμως από τις εταιρίες του χώρου την προσπάθεια μου στήριξαν και τοπικές επιχειρήσεις, μαζί μου ήταν το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ του Μιχάλη Θαλάσση, το ψητοπωλείο ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ, το Hotel Ανεμόμυλος στην Κάρυστο και το γυμναστήριο Body soul. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας όπως και στους φίλους και την οικογένεια μου για την ηθική υποστήριξη.

Εύχομαι υγειά, χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους σας.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.