Με ανακοίνωση της η Yamaha Motor Europe έκανε γνωστή την συνέχεια της συνεργασίας του Βέλγου αναβάτη με την Ιαπωνική κατασκευάστρια.

Jeremy Van Horebeek

Για 5η χρονιά θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Monster Energy Yamaha Factory Racing έως και το 2018. Έχοντας σταθερές παρουσίες στο top 5 όπως επίσης δυο βάθρα με μια 2η και μια 3η θέση, εξασφάλισε την διαμονή του στην εργοστασιακή ομάδα. Στο φετινό πρωτάθλημα είναι αυτή τη στιγμή 8ος στον βαθμολογικό πινάκα έχοντας μάλιστα και αποχή δυο αγώνων λόγο τραυματισμού. Τόσο τα στελέχη της ομάδας όσο και ο ίδιος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας, στοχεύοντας για το καλύτερο δυνατό την φετινή αλλά και την επόμενη χρονιά.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.