Σήμερα το πρωί στο Monster Energy FIM Motocross of Nations 2017 πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινωθούν οι αλλαγές για το επόμενο Ημερολόγιο του MXGP και ο χώρος διεξαγωγής του Monster Energy FIM Motocross of Nations 2018.

22192846_1496613557084178_2118864385_n

Το Red Bud είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερες πίστες της Αμερικής για τις διοργανώσεις του, η πίστα βρίσκεται στο Buchanan, Michigan και αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι κρατιέται στην καρδιά της Αμερικής. Το Παγκόσμιο Motocross χαιρετίζει επίσης μια σειρά από νέα γεγονότα για το 2018 συμπεριλαμβανομένου έναν αγώνα στο Ισπανικό Red Sand, ενώ προστίθεται ένας αγώνας στην γειτονική Τουρκιά στο Αφιόν Motorsport έχοντας την πλήρη υποστήριξη της Τουρκικής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών (TMF) και θα είναι στο ημερολόγιο για τα επόμενα δυο χρόνια. Οι αλλαγές δεν τελειώνουν εκεί καθώς το 2018 θα υπάρχουν δύο αγώνες στην Ινδονησία. Ο πρώτος είναι στη γνωστή πίστα Pangkal Pinang και ο δεύτερος οργανώνεται στο Semerang, βόρεια του νησιού Java, 460 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Τζακάρτα. Φαίνεται επίσης ότι το 2019 θα διοργανωθεί αγώνας στην Κίνα, καθώς είναι αυξανόμενο το ενδιαφέρον από τις αγορές της Ασίας. Επιπλέον, τα κυκλώματα της Agueda στην Πορτογαλία και το Loket στην Τσεχική Δημοκρατία έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.