Με ανακοίνωση της η Youthstream αποκάλυψε τον αγώνα που θα διεξαχθεί στα αμερικανικά εδάφη για το MXGP.

usa mxgp

Ο λόγος για την πίστα του Gatorback Cycle Park στο Gainesville της Florida. Φήμες είχαν διαρρεύσει για τον αγώνα στην νότια ανατολική πλευρά των Η.Π.Α και έτσι επιβεβαιώθηκαν.

Σε συμφωνία των δυο πλευρών (MX Sports και Youthstream) λοιπόν, στις 3 του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί ο 17ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross MXGP στην πολύφημη πίστα του Gatorback Cycle Park. Μια πίστα με μεγάλη ιστορία για το αμερικανικό Motocross. Το σπίτι για τους αγώνες του AMA National Motocross Championship αλλά και για πάνω από 40 έτη εκεί γινόταν τα Mini Os. Οι δυο αγώνες που υπήρχαν στο περσινό καλεντάρι σε αμερικανική έδρα, φέτος δεν υπάρχουν με της ομάδες να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους η λήξη του πρωταθλήματος να γίνει σε Ευρωπαϊκά εδάφη.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.