Και επίσημα ο πέμπτος γύρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος enduro θα διεξαχθεί στην πόλη των Γρεβενών, αφού ανακοινώθηκε στο ημερολόγιο της επίσημης ιστοσελίδας του EnduroGP.

endurogp

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο των διοικούντων στην ΑΜΟΤΟΕ, ο σχεδιασμός του αγώνα θα έχει αρκετές αλλαγές από τον περσινό αγώνα, καθώς η απλή θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις ενώ η Εxtreme ειδική σίγουρα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε έναν εκπληκτικό τόπο δίπλα από τον ποταμό Βενέτικο.

Αν και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα, το διάστημα μέχρι τον αγώνα είναι μικρό καθώς απομένουν λιγότερο από τρεις μήνες μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα. Από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου όλοι οι μεγάλοι αστέρες του παγκόσμιου πρωταθλήματος επιστρέφουν στα Γρεβενά για να μας χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.