Στον δέκατο γύρο του Αμερικανικού πρωταθλήματος Lucas Oil Pro Motocross που πραγματοποιήθηκε Unadilla, η Αμερικανική Ένωση Μοτοσικλέτας (AMA) ανακοίνωσε τα ονόματα των αναβατών που θα την εκπροσωπήσει στο motocross των Εθνών στην Maggiora της Ιταλίας στις 25 Σεπτεμβρίου και είναι οι, Cooper Webb, Alex Martin και Jason Anderson.

team ama

O Cooper Webb θα οδηγήσει την ομάδα στην ΜΧ1. O  ebb έκανε την πρώτη του εμφάνισή στο Motocross των Εθνών πέρυσι και βοήθησε να οδηγήσει την ομάδα των ΗΠΑ στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης πίσω από τη Γαλλία. Σήμερα οδηγεί την κατηγορία των 250cc στο Lucas Oil Pro Motocross.

Cooper Webb: «Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι φέτος και θα προσπαθήσω να κερδίσω. Πέρυσι, ήρθαμε πολύ κοντά, με την δεύτερη θέση. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία φέτος να κερδίσουμε. Ανυπομονώ για την λύτρωση. Η ανάθεσή μου να εκπροσωπήσω την χώρα μου στην κατηγορία MX1 είναι μια τεράστια τιμή. «

Μάνατζερ της ομάδας Roger DeCoster: «Κάθε χρόνο, φαίνεται να είναι πιο δύσκολο να συνθέσεις την ομάδα για το Motocross των Εθνών με φορτωμένο πρόγραμμά και τους τραυματισμούς των αναβατών. Αυτή η ομάδα αποτελείτε απο τους νεότερους αναβάτες που έχουμε βάλει μαζί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είμαι βέβαιος αυτά τα τρία παιδιά μπορούν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Είχαμε μια καλή μάχη στη Γαλλία το περασμένο έτος, και νιώθω ότι οι πιθανότητές είναι πολύ καλύτερες αυτή τη φορά.» 
Ο Jason Anderson που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο motocross των Εθνών, θα αγωνιστεί στην κατηγορία Open Class. Ο Anderson ηταν εκτός μετά High Point εξ΄αιτίας ενός τραυματισμού στην κλείδα μετά απο μία πτώση που είχε. Ο ίδιος αναμένεται να κάνει την επιστροφή του στους αγώνες το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Budds Creek.

Anderson: «Το να είσαι ο νέος και εκτός όλο το καλοκαίρι, είναι τρελό να επιλεγείς, αλλά είμαι εδώ και έτοιμος να κάνω αυτό που ξέρω εκεί. Ο Cooper και εγώ στα 450 είναι σίγουρο ότι πρόκειται να αγωνιστούμε σκληρά. Και, αν έχουμε καλές εκκινήσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορούμε να κερδίσουμε. Πάω να αγωνιστώ στο Glen Helen GP και να δούμε πού βρισκόμαστε για το Motocross των Εθνών «.
DeCoster: » θα πρέπει να είναι έτοιμος ο Anderson. θα αγωνιστεί τον τελευταίο γύρο του ΑΜΑ Lucas Pro Motocross Championship και θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει ότι είναι έτοιμος. Νιώθω ότι αυτή η αναγκαστική διακοπή στο πρόγραμμά του, στο τέλος, θα μπορούσε να τον ωφελήσει για το Motocross των Εθνών «.

Ο Alex Martin θα κάνει την τρίτη του εμφάνιση στο Motocross των Εθνών, και την πρώτη του για την ομάδα των ΗΠΑ, στην κατηγορία ΜΧ2. Ο Alex εκπροσώπησε την ομάδα του Πουέρτο Ρίκο το 2013 και το 2014.

Martin: «Είναι μια τεράστια τιμή που επιλέχθηκα. Είναι καλό που έχω αγωνιστεί δύο φορές σε αυτή την εκδήλωση παλαιότερα με την ομάδα Πουέρτο Ρίκο. Είδα πώς ο καθένας αντιμετωπίζει την ομάδα των ΗΠΑ, το πώς λειτουργεί στην κούρσα, και τώρα θα έχω την εμπειρία την ώρα του αγώνα. Νομίζω ότι απλά γνωρίζοντας κάποια πράγματα θα είναι καλύτερα. Λειτουργούν πολύ διαφορετικά τα πράγματα εκεί με το ‘οτι είναι μια διήμερη εκδήλωση αντί για μία ημέρα. Και νομίζω ότι όταν αγωνίστηκα για πρώτη φορά εκεί, είχα υποτιμήσει τις ικανότητες των αναβατών. «

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.