Ανακοίνωση για τον 5ο Αγώνα Π.Π Trial 2018

Ο 5ος και τελευταίος αγώνας για το Π.Π. Trial 2018 που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 9/12/2018 στο Λουτράκι, ακυρώνεται οριστικά, ύστερα από αιφνίδια απόφαση άρνησης τέλεσής του από το αρμόδιο αθλητικό σωματείο.

Δυστυχώς, παρότι έγιναν μεγάλες προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατή η ανάληψη του τελευταίου αυτού αγώνα από κάποιο άλλο αθλητικό σωματείο, στον χρόνο που απομένει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ως εκ τούτου το φετινό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με 4 αγώνες.

Ο χώρος και ο χρόνος της τελετής απονομής του πρωταθλήματος, που κανονικά θα λάμβανε χώρα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Η επιτροπή TRIAL της ΑΜΟΤΟΕ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.