Η ομάδα TM Racing Factory ανακοίνωσε την επίσημη σύνθεση της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro του 2016.

tm

Με μια μόνο αλλαγή καθώς ο Εσθονός Aigar Leok αποχώρησε από την ενεργό δράση και την θέση του στην ομάδα κάλυψε ο νεαρός Σουηδός Oliver Nelson, το ιταλικό εργοστάσιο θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει σε τρεις κατηγορίες έχοντας παρακαταθήκη έναν παγκόσμιο τίτλο από πέρσι, αλλά γνωρίζοντας ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα κρύβει ακόμα περισσότερες δυσκολίες.

Στην κατηγορία Ε-1 ο παγκόσμιος πρωταθλητής από την Φινλανδία Eero Remes θα παραμείνει στην ομάδα και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, ο Manuel Monni αυτή την φορά θα είναι ο μόνος αναβάτης για την ΤΜ στην κατηγορία Ε3 έχοντας βλέψεις να μπει στην τριάδα και να διεκδικήσει τον τίτλο καθώς από την κατηγορία θα λείπουν τα εργοστάσια της ΚΤΜ και HUSQVARNA. Ενώ ο νεοφερμένος Oliver Nelson θα αγωνιστεί στην πολύ απαιτητική στη Junior έχοντας δείξει στο παρελθόν ότι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Ο υπεύθυνος της ομάδας Luca Cherubini δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τόσο ο Eero όπως και ο Manuel συνεχίζουν να εμπιστεύονται την ομάδα μας, θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε για ακόμα μια φορά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές»

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει μια σειρά δοκιμών για να προσδιοριστεί το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στη νέα σεζόν του 2016, θεωρώντας ότι η πρώτη επίσημη δοκιμή που θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα θα πραγματοποιηθεί στις 13 και στις 14 Φεβρουαρίου στο Lignano Arena de Oro της Ιταλίας.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.