Στις 14 Οκτωβρίου 2015 η Youthstream ανακοίνωσε το επίσημο ημερολόγιο της FIM Motocross για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2016, το Παγκόσμιο Motocross FIM Γυναικών και το Monster Energy FIM Motocross των Εθνών.

MXGPstart_MXGP_13_CZ_2015_0

Το 2016 θα δούμε τέσσερις νέες πίστες που δεν έχουν διοργανώσει ποτέ Παγκόσμιο αγώνα. Επιπλέον, η Μαλαισία θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ θα επιστρέψει ένας γύρος στην Ελβετία και στις ΗΠΑ θα πραγματοποιηθούν δύο καθώς και ένας γύρος δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

12166513_924665630945643_853322074_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.