Η Husqvarna Motorcycles ανακαλεί για έλεγχο στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της, μερικά από τα μοντέλα της FE και FC 2016.

Husqv450_FE_ri_front

Κατά τη διάρκεια του κανονικού τακτικού ελέγχου απο την Husqvarna Motorcycles στις μοτοσικλέτες, έχει παρατηρηθεί σφάλμα στην αντλίας καυσίμου από αλουμίνιο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή σφράγιση και την αιτία ζημιών στα μοντέλα FE 250, 350, 450 και 250 FC 2016.

Husqv-250_FE_ri_rear.tif_10

Όλοι οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων μοντέλων που έχουν ήδη παραδοθεί θα ενημερωθούν και εγγράφως από τη Husqvarna Motorcycles. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα ανάκλησης μπορείτε να βρείτε στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων της Husqvarna Motorcycles.

Ο παραπάνω έλεγχος και οι εργασίες που απαιτούνται θα πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarnaκαι και είναι χωρίς χρέωση.

Πηγή και φωτογραφίες: www.husqvarna-motorcycles.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.