Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ σας ενημερώνει οτι η 3η ENDURO-ΒΟΛΤΑ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ που ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ και  σύντομα  θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία .

Οι καιρικές συνθήκες ήταν οι οποίες μας έβαλαν σε σκέψεις και σε συνδυασμό με τα εδάφη που έχουμε στην γύρο περιοχή θα ήταν μεγάλο λάθος να μην σας ενημερώσουμε. Η λάσπη θα έκανε δύσκολη την βόλτα πολλών αναβατών, ίσως κάποιοι έφταναν και σε σημείο να τα παρατήσουν. Για αυτό ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ η ENDURO ΒΟΛΤΑ να πραγματοποιηθεί σε ποιο στεγνά εδάφη.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!

ΠΛΗΡ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ 6970875374 , ΓΡΗΓΟΡΗΣ 6972598021

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.