Ο δεύτερος αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος Scramble Κεντρικής Μακεδονίας που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στην Κατερίνη, έχει αναβληθεί για άγνωστη ημερομηνία όπως φαίνεται μιας και καμία ενημέρωση δεν υπάρχει για τους αγωνιζόμενους απο την αθλητική ομοσπονδία. Εκτός και αν ανακοινωθεί το Σάββατο…..

 

Οι ημέρες έφτασαν, ειδικός κανονισμός δεν έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της ομοσπονδίας, όπως και καμία ενημέρωση για αναβολή ή ακύρωση του αγώνα.

Κατόπιν επικοινωνίας με το αθλητικό σωματείο που είχε αναλάβει τον συγκεκριμένο αγώνα, τον Μοτοσυκλετιστικό Αθλητικό Όμιλο Κατερίνης, και τον πρόεδρο Κ. Γεωργαντά Βασίλειο, μας ενημέρωσε πως ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί. Ως πρόεδρος του Μ.Α.Ο.Κ έχει ενημερώσει και τηλεφωνικός και γραπτός την Ομοσπονδία εδώ και 20 περίπου ημέρες, πως αδυνατεί να διοργανώσει τον αγώνα λόγο του ότι την συγκεκριμένη ημέρα στην πόλη της Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου που διοργανώνει ο Δήμος, και οι δρόμοι θα είναι κλειστοί, με αποτέλεσμα οι αθλητές να μην μπορούν να προσέλθουν για τον αγώνα Scramble. Για τον παραπάνω λόγο ζήτησε την αναβολή του αγώνα και την μετάθεσή του σε άλλη ημερομηνία. Εκ τότε δεν έχει καμία ενημέρωση απο του υπευθύνους για νέα ημερομηνία η αν τουλάχιστον θα πραγματοποιηθεί αργότερα ο αγώνας.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος τα προγράμματα για τα περιφερειακά πρωταθλήματα στην βόρεια Ελλάδα αιμορραγούν με τους υπευθύνους όπως τουλάχιστον φαίνεται, ας μας διαψεύσουν, να μην τους καίγεται καρφί.

Μετά την ανακοίνωση του Πρωταθλήματος Μotocross Βορείου Ελλάδος 2018, 3 μήνες πριν το 2019, και σε ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί αγώνες scramble, ( που όλοι ξέρουμε οτι αγωνίζονται οι ίδιοι αναβάτες) και θα μοιραστούν οι συμμετοχές, έρχονται σιγά σιγά οι αναβολές και οι ακυρώσεις, πριν καλά καλά ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, χωρίς καμία ενημέρωση. Προσωπικά εγώ έχω δεχτεί πολλά τηλέφωνα απο αναβάτες για το αν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Είναι υποχρεωμένοι οι αναβάτες να ψάχνουν πληροφορίες μέσω γνωστών, ή τηλεφωνικός για τον αγώνα, χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση?

Για να μην λέμε τα ίδια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.       

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.