Μετά την αναβολή του πρώτου αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος, αναβάλετε και ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη. 

start

Αναβάτες, μηχανική και συνοδοί που θέλουν να συμμετέχουν στον συγκεκριμένο θεσμό το μόνο που κάνουν είναι να προετοιμάζονται, να ξοδεύουν χρήματα για συντήρηση τον μοτοσυκλετών και προπονήσεις, χρόνο για προετοιμασία και το μόνο που βλέπουν είναι ο ένας αγώνας μετά τον άλλο να αναβάλλονται, πάντα την τελευταία στιγμή.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι θα γίνει? Πολλοί αναβάτες στους δύσκολους καιρούς για όλους μας, κάνουν θυσίες, όσο και αν φαίνεται σε κάποιους παρατραβηγμένο. Ένα εξάμηνο προετοιμασίας για ένα μέσο αναβάτη με 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα θέλει πάνω κάτω για καύσιμα μοτοσυκλέτας, μετακίνησης, αναλώσιμα μοτοσυκλέτας, χωρίς ζημιές και απρόοπτα, το λιγότερο 800€ το μήνα, πολύ παραπάνω απο ένα μέσο μισθό, μόνο για προετοιμασία, ξανά λέω, χωρίς επισκευές και απρόοπτες ζημιές, και χωρίς τα έξοδα των αγώνων, αν βέβαια επιτέλους γίνει το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό πρέπει να σεβαστούν οι ευθύνοντες  κύριοι υπεύθυνοι, ( μην κάνουν μόνο τους κλαρινογαμπρούς στις Εθνικές ομάδες μας όταν συμμετέχουν στο εξωτερικό) για να μην αναλύσουμε για το επίπεδο αναβατών σε σχέσει με τους ξένους, και γιατί όλο και περισσότεροι Έλληνες αναβάτες συμμετέχουν σε αγώνες γειτονικών χωρών και επιστρέφουν λέγοντας τα καλύτερα λόγια.

Βέβαια, στου κουφού την πόρτα (πάρε την πόρτα και φύγε).

 

Παρακάτω η ανακοίνωση του ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΗΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ « ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ »:

Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΗΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ « ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ »
Βρίσκετε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του 2ου αγώνα motocross του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος 2017 – 2018 που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 24/9/2017.
Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια που προέκυψαν για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της έκτασης η οποία είναι απαραίτητη για την χορήγηση της άδειας λειτουργίας και τέλεσης αγώνα αλλά δεν κατέστη δυνατό.
Ζητούμε συγνώμη από τους αθλητές και τους φίλους του motocross και ελπίζουμε στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη επίλυση του νομικού προβλήματος και στην διεξαγωγή του αναβληθέντος αγώνα σε άλλη ημερομηνία.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.