Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας σας προσκαλεί σε μια Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη μοτο-εκδήλωση για την ενίσχυση του <<Ιδρύματος Γεωργιάδη>>, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στην πόλη της Χαλκίδας. Με σημείο συνάντησης τον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Νομαρχία Εύβοιας) ξεκινάμε για μία μοτοβόλτα διαφορετική από τις άλλες. Φοράμε το κράνος μας και τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας και μεταφέρουμε στη πόλη το γιορτινό κλίμα των ημερών και το μήνυμα «LIVE NOW, LOVE THE JOURNEY, RIDE SAFELY».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (1)

Με το πέρας της μοτοβόλτας, συγκεντρωνόμαστε στο αρχικό σημείο εκκίνησης στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, όπου παρακολουθούμε την θεατρική παράσταση «LIVE, LOVE, RIDE», μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανένας μοτοσυκλετιστής!!!!

Με κεντρικό σύνθημα #Το κράνος σου πάει#, η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό και ιδιαίτερα στους εφήβους, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ και ιδιαίτερα στους μοτοσικλετιστές – νέους αναβάτες, υπενθυμίζοντας οτι η εκπαίδευση και η απόκτηση οδηγικής συνείδησης και συμπεριφοράς ειναι προτιμότερη απ την άγνοια κινδύνου, το κράνος απαραίτητο και ο σκοπός κοινός..

Θέλουμε στη προσπάθειά μας αυτή να είναι αρωγοί όλοι οι φορείς της πόλης μας, αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στον κοινό σκοπό, προσφέροντας ο καθένας μας, όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί στον κουμπαρά της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, για την ενίσχυση του <<Ιδρύματος Γεωργιάδη>>.

Ο κουμπαράς μετά το πέρας της θεατρικής παράστασης θα δοθεί στον εκπρόσωπο του.

Ώρα συνάντησης στον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ορίζεται η 17.00, όπου οι διοργανωτές θα υποδέχονται τους συμμετέχοντες. Στην υποδοχή θα βρίσκεται και ο κουμπαράς όπου ο καθένας από εμάς θα συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης και θα παραλαμβάνει την αναμνηστική κονκάρδα και το διαπιστευτήριο συμμετοχής. Ώρα εκκίνησης της μοτοβόλτας ορίζεται η 18.00, όπου οι συμμετέχοντες ακολουθώντας τους προπομπούς της οργάνωσης στην επιλεγμένη διαδρομή, σε αργούς ρυθμούς, δίχως προσπεράσεις αλλά διατηρώντας την σειρά και τις αποστάσεις, καταλήγουμε πάλι στο σημείο εκκίνησης.

Ώρα έναρξης της θεατρικής παράστασης ορίζεται η 19.30

Απαραίτητη προϋπόθεση: Μοτοσυκλέτα, σκούτερ, κλπ, προστατευτικό κράνος …… Χριστουγεννιάτικη διάθεση και αντίστοιχη περιβολή επιθυμητή……. Οσο πιο ΄΄φωτεινά΄΄, τόσο πιο καλά. Σας περιμένουμε.

Γιατί » Όλοι μαζί μπορούμε πολλά.»
ΑΜΛΕΧ & LIVE LOVE RIDE
«Live now – Love the trip – Ride with safety»

www.facebook.com/LIVE-LOVE-RIDE

….. για την ενίσχυση του <<Ιδρύματος Γεωργιάδη>>
Επικοινωνία: ΑΜΛΕΧ: 6980582287

LIVE LOVE RIDE PRESENTATION

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.