Ο πρώτος αγώνα του ΑΜΑ SUPERCROSS επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις, δυνατές μονομαχίες, αρκετές θεαματικές πτώσεις και μια μεγάλη έκπληξη καθώς ο Jason Anderson έγινε ο 60ός αναβάτης στην ιστορία του ΑΜΑ SUPERCROSS που κατάφερε να πετύχει νίκη στα 450.

1304051819ReadyToStart_MXGP_3_NL_2013

Σίγουρα η σειρά των αγώνων στην μεγάλη κατηγορία έχει ακόμα πολύ δρόμο με πολλούς αναβάτες να επιθυμούν τον πολυπόθητο τίτλο. Στα 250 της δύσης ο Cooper Webb έδειξε ότι θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος παίρνοντας μια εύκολη νίκη.

Επόμενος σταθμός του πρωταθλήματος το San Diego. Ακολουθεί η λίστα συμμετοχών του δεύτερου αγώνα.

450 1

450 2

250 1

250 2

250 3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.