Αν και έχουν πραγματοποιηθεί μόνο οι δυο πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος AMA SUPERCROSS, και είμαστε έτοιμοι σήμερα τα ξημερώματα να παρακολουθήσουμε το τρίτο επεισόδιο της συναρπαστικής σειράς των αγώνων, υπάρχουν ήδη πολλές και σημαντικές απώλειες.

ama-supercross-santa-clara-crash-start-2015

Ο έντονος συναγωνισμός και οι υψηλές απαιτήσεις ωθούν τους αναβάτες στα όρια τους εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και την ώρα της προπόνησης έχοντας σαν συνέπεια αρκετές πτώσεις που έχουν επιφέρει άλλοτε μικρούς και άλλοτε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ένας συνεχόμενος αγώνας επιβιώσεις για τους αναβάτες που δεν αρκούν οι νίκες ή τα καλά πλασαρίσματα, χρειάζεται να είσαι ετοιμοπόλεμος σε όλους τους αγώνες για να έχεις ελπίδες για τον πολυπόθητο τίτλο.

13 πρώην πρωταθλητές στήθηκαν στην ράμπα θέλοντας να προσθέσουν ακόμα ένα τίτλο στην καριέρα τους, σε μόλις δυο αγώνες ο James Stewart μετράει μόλις ένα βαθμό χάνοντας και τον τρίτο αγώνα της σειράς ανοίγοντας μια λίστα που αυτή την βδομάδα πρόσθεσε άλλους τρεις αναβάτες πρώην πρωταθλητές να βρίσκονται εκτός για τους επόμενους αγώνες.

Ο εκκεντρικός Justin Barcia μετά τον τραυματισμό του στο San Diego 1, αποχαιρέτησε το φετινό πρωτάθλημα θλίβοντας τους πολλούς φίλους του.

barcia1

Justin Barcia

Ο Justin Bogle θα χρειαστεί να λείψει απο τους επόμενους αγώνες, καθώς υπέστη διάσειση στον προηγούμενο αγώνα, ενώ νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του, που έσπασε τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Justin-Bogle

Justin Bogle

Ο Broc Tickle πριν δυο μέρες σε μια προπόνηση στην πίστα της Suzuki είχε μια άσχημη πτώση σπάζοντας τον καρπό του και θα χρειαστεί 4-6 εβδομάδες αποθεραπείας.

Broc Tickle

Broc Tickle

Αυτές οι τέσσερις απώλειες που έρχονται να προστεθούν στους Blake Baggett και Andrew Short που δεν ξεκίνησαν την χρονιά λόγο σπασμένης κλείδας και οι δυο, στον αντίποδα έχουμε την επιστροφή του Weston Peick μετά τη τιμωρία του και τον Phil Nicoletti να καλείται να καλύψει το κενό του Justin Barcia.

Phil Nicoletti

Phil Nicoletti

Στα 250 υπάρχουν και εκεί απώλειες με σημαντικότερες τις απουσίες των Jessy Nelson, Zachary Bell, Jackson Richardson και Darian Sanayei.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.