Συνεχίζοντας την πορεία του το Supercross για το 2017, σειρά είχε η πόλη του San Diego. Στο Petco Stadium διεξήχθη ο δεύτερος γύρος για το AMA Monster Energy Supercross.

ama supercross san diego

Μπαίνοντας στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς υπήρχαν ήδη απουσίες. Απουσίες οι οποίες είναι σημαντικές. Justin Barcia, Trey Canard, Matt Bisceglia είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που απουσίαζαν. Γεγονός το οποίο σαφώς έκανες τις συμμετοχές φτωχότερες σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα, αλλά με τον Roczen σε τέτοια φόρμα που οι απουσίες δεν ήταν αυτό που απασχόλησε το κοινό.

Στην κατηγορία των 250cc από τα προκριματικά ο Shane McElrath, ο νικητής του πρώτου αγώνα έδειξε ότι έχει την ταχύτητα και το επιβεβαίωσε. Καλούς προκριματικούς και για τον Justin Hill, όπως επίσης και για τον Jeremy Martin και του πρωτάρη Austin Forkner. Στην μεγάλη κατηγορία νικητές των προκριματικών ήταν ο Jason Anderson και ο Ken Roczen. Πολύ καλή εικόνα στα προκριματικά έδειξαν επίσης και ο Eli Tomac, δείχνοντας να εχει βρει αυτό που του λείπει, αλλά και ο Broc Tickle σημειώνοντας γρήγορους γύρους.

ken roczen1

450cc
Πρωταγωνιστής της εκκίνησης ο Ryan Dungey με τον Ken Roczen και τον Marvin Musquin να είναι δίπλα δίπλα. Αμέσως ο Roczen έδειξε τις προθέσεις του επειχηρώντας το προσπέρασμα, ο Dungey κράτησε στους πρώτους γύρους και άνοιξε και μια μικρή διαφορά. Ένα προσπέρασμα όμως το οποίο έγινε λίγο αργότερα με τον Roczen να έχει μόνο τη νίκη στο στόχαστρό του. Μάχες πιο πίσω μεταξύ των Cole Seely, Eli Tomac, Jason Anderson για την 4η θέση. Στην κορυφή τα πράγματα σταθερά αλλά όλα κρίνονταν στο ένα λάθος, με την διαφορά να είναι στο δευτερόλεπτο. Νικητής τελικά ο Ken Roczen, καταφέρνοντας να κρατηθεί μπροστά από τον Ryan Dungey, ο οποίος έμεινε στην 2η θέση. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Marvin Musquin οδηγώντας σταθερά. Στην 4η θέση ο Jason Anderson με την πεντάδα να κλείνει ο Cole Seely.

Αποτελέσματα:450

Βαθμολογία πρωταθλήματος:450b

mcElrath

250cc
Πολύ καλή εκκίνηση για τον Jimmy Decotis ο οποίος παίρνει και το Holeshot. Πίσω του οι Reardon, Martin Davalos, Shane McElrath και Austin Forkner. Μεγάλοι άτυχοι της εκκίνησης ο Josh Hansen και ο Jeremy Martin που έχουν κολλήσει στην μπάρα εκκίνησης. Αυξάνει και την διαφορά του πλέον ο Decotis, ύστερα από μάχες για την δεύτερη θέση μεταξύ Davalos και Reardon. Λίγο πίσω McElrath, Forkner και Hill. Πτώση για Reardon, μια άτυχη στιγμή καθώς ήταν σε καλή βραδιά. Προσπάθεια του Aaron Plessinger για προσπέραση στον Forkner, που την κατάφερε.  Στην κορυφή ο Davalos έχει φτάσει τον Decotis και μάχονται για την πρώτη θέση. Στο μεταξύ ο 3ος McElrath έχει φτάσει τους πρωτοπόρους. Περνάει στην 2η θέση ο McElrath και είναι στην μάχη για την πρώτη όπου και το καταφέρνει. Με μόλις έναν γύρο να απομένει για το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Hill κάνει τρομερή προσπάθεια και περνάει τον Davalos, δεν σταματά εκεί όμως και συνεχίζει για την πρώτη θέση. Τελικά ο Shane McElrath το κάνει για δεύτερη φόρα και κερδίζει και στο San Diego. Στην 2η θέση ο Justin Hill, κάνοντας ένα πολύ καλό αγώνα, και στην 3η θέση ο Aaron Plessinger, κερδίζοντας την 3η θέση στον τελευταίο γύρο από τον Martin Davalos, ο οποίος έπεσε λίγο πιο πίσω στην 4η θέση. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο Austin Forkner.

Αποτελέσματα:250

Βαθμολογία πρωταθλήματος:250b

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρους τους αγώνες πατήστε Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.