Το Monset Energy Supercross για το 2019 έλαβε τέλος με τον τελευταίο γύρο που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas αυτό το Σαββατοκύριακο. Νικητής στην μεγάλη κατηγορία ο Eli Tomac, αλλά πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Cooper Webb, ενώ στην κατηγορία 250 δύσης τον τίτλο πήρε ο Dylan Ferrandis. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα και τις τελικές βαθμολογίες. 

450SX

Βαθμολογία πρωταθλήματος

250SX

Βαθμολογίες πρωταθλήματος Ε/W

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.