Ο πρώτος γύρος του Monster Energy Supercross 2019 πραγματοποιήθηκε στο Angel Stadium, σε μια πίστα φτιαγμένη πολύ τεχνικά φέτος και την Yamaha να ξεκινάει τη χρονιά κατακτώντας την κορυφή και στις δυο κατηγορίες με τους Justin Barcia και Colt Nichols στο λασπερό τερέν του ANAHEIM 1.

Ο Cooper Webb όρμησε πρώτος στην πρώτη στροφή αλλά αυτό του επέφερε μία πτώση στο γλιστερό τερέν με τον Dean Wilson να παίρνει την πρωτοπορία του αγώνα ακολουθούμενος από τους Malcolm Stewart, Jason Anderson, Justin Barcia, Aaron Plessinger, Ken Roczen και Marvin Musquin, ενώ ο Eli Tomac δεν ξεκίνησαν καλά. Οι Dean Wilson και Malcolm Stewart άνοιγαν τη διαφορά με τον Anderson να μην μπορεί να ακολουθήσει. Στον τρίτο γύρο ο Barcia αποφάσισε να κάνει επίθεση στον Anderson και να ανέβει στην τρίτη θέση με τους Ken Roczen και Aaron Plessinger να απειλούν πια τον περσινό πρωταθλητή. Στους επόμενους δυο γύρους ο Anderson πλήρωσε την επιλογή του να μην πηδάει τα δυο μεγάλα δίπλα χάνοντας ακόμα δυο θέσεις με τους Ken Roczen και Aaron Plessinger να ανεβαίνουν στην τέταρτη και πέμπτη θέση. Πίσω στην έβδομη θέση είχε ανέβει ο Eli Tomac που μέσα σε τέσσερις γύρους είχε κερδίσει έξι θέσεις. Στους επόμενους εφτά γύρους η κατάταξη στην πρώτη πεντάδα δεν είχε αλλάξει, ενώ ο Anderson έχασε ακόμα τρεις θέσεις από τους Eli Tomac, Marvin Musquin και Cooper Webb. Στον δωδέκατο γύρο ο Malcolm Stewart προσπαθεί να πάρει τα ινία του αγώνα αλλά αυτό του στοίχισε μία πτώση χάνοντας δυο θέσεις από τους Barcia και Roczen, με τους Plessinger και Tomac να δίνουν μία σκληρή μάχη πίσω του. Στην κορυφή ο Barcia είχε ροκανίσει την διάφορα του από τον Wilson και έψαχνε την κατάλληλη στιγμή καθώς ο ρυθμός του Σκοτσέζου είχε πέσει. Δυο γύρους αργότερα ο Barcia περνάει μπροστά με τον Wilson να είναι δεύτερος, αλλά για μόνο έναν γύρο καθώς στον επόμενο έρχεται η σειρά του Roczen να ανέβει στην δεύτερη θέση. Ο Tomac αφού βρήκε τρόπο να περάσει μπροστά από τους Plessinger και Stewart πίεσε βλέποντας ότι ο ρυθμός του ήταν πολύ πιο γρήγορος από του Wilson. Ο Barcia πανηγύρισε στο ANGEL STADIUM την τρίτη του νίκη στα 450SX με τον Ken Roczen να είναι δεύτερος. O Tomac τελικά στον τελευταίο γύρο ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου αφήνοντας τέταρτο τον Wilson. Eκπληκτική η επίδοση του Cooper Webb που κατάφερε παρά την πτώση του στην αρχή να τερματίσει πέμπτος, ενώ έκτος ήταν ο Marvin Musquin. O περσινός πρωταθλητής Jason Anderson τελικά τερμάτισε δέκατος τέταρτος.

Ο Colt Nichols έφυγε καλύτερα από όλους με τον Adam Cianciarulo να χάνει τα φρένα και πολλές θέσεις βγαίνοντας εκτός διαδρομής. Ο Nichols άνοιξε γρήγορα την διάφορα του από τους υπολοίπους χωρίς να πιεστεί σε κανένα σημείο του αγώνα, κατάκτησε εύκολα την νίκη που ήταν η πρώτη της καριέρας του. Για την δεύτερη θέση είχαμε μία δυνατή μάχη στο τέλος. Ο Shane Mcelrath φαινόταν ότι είχε μία διαφορά ασφάλειας από τον Dylan Ferrandis που ήταν τρίτος. Η διαφορά του εξανεμίσθηκε όταν ο Mcelrath ξεκίνησε να ντουμπλάρει τους αργότερους αναβάτες. Ο Γάλλος κόλλησε αρχικά πίσω του και εξαπέλυσε επίθεση τέσσερις γύρους πριν το τέλος παίρνοντας τελικά την δεύτερη θέση και κάνοντας το ένα-δυο για την Monster Energy/Yamalube/Yamaha με τον Mcelrath να μην έχει πια δυνάμεις ώστε να απαντήσει. Ο Rj Hampshire της Honda απέδειξε στο ANAHEIM ότι είναι αρκετά σκληρός και δεν έχει σκοπό να χαριστεί σε κανέναν. Ο Cianciarulo ανέβηκε θέσεις πιάνοντας τον Hampshire στον έκτο γύρο. Επιθετική οδήγηση και από τους δυο αναβάτες με τον Cianciarulo να περνάει προσωρινά μπροστά από τον Hampshire άλλα στην επομένη στροφή ο Hampshire κλείνει τον Cianciarulo περνώντας ξανά στην τέταρτη θέση και τον Cianciarulo να έχει μία πτώση. Η πτώση αυτή έριξε προσωρινά τον Cianciarulo πίσω από τον ομόσταυλο του Garrett Marchbanks με τον Cianciarulo να περνάει στους επόμενους γύρους ξανά πέμπτος και τον Marchbanks να μένει έκτος.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.