Το πρόγραμμα του Αμερικανικού πρωταθλήματος Supercross ξεκινάει στις 5 Ιανουαρίου 2019 με το Anaheim 1 στο Angel Stadium όπως έχει ανακοινωθεί.

Μετά απο 5 αγώνες Anaheim1, Glendale, Anaheim2, Oakland και San Diego στη δυτική περιφέρεια, μεταφέρεται στην ανατολική για ακόμη 6 αγώνες, Minneapolis, Arlington, Detroit, Atlanta (συμμετέχει και η δυτική περιφέρεια), Daytona Beach και Indianapolis. Στη συνέχεια έχουμε αλλαγές περιφέρειας με 2 αγώνες στη δύση Seattle και Houston, ένα ανατολής στο Nashville, και πάλι ένα δύσης στο Denver, ένα ανατολής στο E. Rutherford και συνεχίζουμε με τον τελικό 17ο γύρο όπου συμμετέχουν και οι δύο περιφέρειες στο Las Vegas. Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.