Η αντίστροφη μέτρησή έχει αρχίσει για το Monster Energy Supercross 2019 καθώς ώρες μετράμε μέχρι τα πρώτα Main Event στο Angel Stadium του Anaheim τα ξημερώματα της Κυριακής.Η λίστα εγγραφής έχει ολοκληρωθεί άλλα τα τελευταία νέα βγάζουν εκτός από τα 450SX τον Zach Osborne. Στα 250 η λίστα έχει 49 αναβάτες άλλα είναι σίγουρο ότι αυτοί που θα συμμετέχουν θα είναι λιγότεροι καθώς η MONSTER PRO CIRCUIT KAWASAKI έχει δηλώσει και τους τέσσερις αναβάτες της στο πρώτο αγώνα, θέλοντας να μπορεί να αλλάξει τη θέση κάποιου αναβάτη και την μεταφορά στην Ανατολική περιφέρεια σε περίπτωση ενδεχόμενου τραυματισμού.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.