Τέλος το πρωτάθλημα Supercross για τον Alex Martin πρόωρα από ότι υπολογιζόταν.

Alex Martin

Η απόφαση πάρθηκε από κοινού με την ομάδα. Οι λόγοι, ένας τραυματισμός στο Detroit και ακόμη δεν είναι σε κατάσταση 100%, επίσης η ομάδα και ο Alex θα εστιάσουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα Lucas Oil Pro Motocross Nationals, το οποίο ξεκινά στις 20 Μαΐου.

Μια χρονιά που άρχισε με καλούς οιωνούς και ελπίδες για κάτι καλό, η πορεία όμως δεν έφερε το επιθυμητό καθώς δεν βγήκαν τα ιδανικά αποτελέσματα. Πλέον η προσοχή τους στραμμένη στο πρωτάθλημα Motocross και θα κυνηγήσουν εκεί τον τίτλο.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.