Συνεχίζοντας η σειρά του AMA Monster Energy Supercross, κάνει την 13η στάση του στο St. Louis και το The Dome at America’s Center. Όλων τα ματιά ήταν στραμμένα στην μάχη της μεγάλης κατηγορίας με την διαφορά πλέον του Ryan Dungey και του Eli Tomac να είναι μικρότερη από ποτέ.

start1

Με μόλις 7 βαθμούς διαφορά από τον προηγούμενο αγώνα πλέον οι λογαριασμοί ήταν ορθάνοιχτοι. Ενδιαφέρον όμως έχει και η κατηγορία των 250cc με τον Zach Osborne να χάνει την βαθμολογική του πρωτοπορία στον προηγούμενο αγώνα, και ο πλέον κάτοχος του κόκκινου Number Plate είναι ο Joey Savatgy, με τους Jordon Smith, Zach Osborne και Adam Cianciarulo να ακολούθου πολύ κοντά στην βαθμολογία με μόλις 11 βαθμούς να χωρίζουν τον 4ο από τον 1ο. Να σημειωθεί πως ο αγώνας στο St. Louis είναι ο τελευταίος για την Ανατολική περιφέρεια πριν μεταφερθούμε και πάλι στην Δύση.

Στα αγωνιστικά θέματα. Νικητές των προκριματικών αγώνων στα 250 ήταν οι Zach Osborne και Joey Savatgy. Πολύ καλή παρουσία από τον νικητή του προηγούμενου γύρου Jordon Smith όπως επίσης και του Christian Craig. Ο Craig ένα από τα αδιαμφισβήτητα φαβορί φέτος που όμως, ατυχίες του στέρησαν κάθε ελπίδα για τον τίτλο, όντας πολύ πίσω στην βαθμολογία. Καλή επίδοση στον προκριματικό και για τον Γάλλο Dylan Ferrandis δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης αγώνα με τον αγώνα. Στην κατηγορία των 450cc νικητές των προκριματικών ήταν ο Ryan Dungey και ο Jason Anderson. Marvin Musquin, Chad Reed, Davi Millsaps και Blake Bagget ύψωσαν τα ονόματά τους ψηλά στην λίστα των προκριθέντων.

eli tomac

450 Main Event
Πτώση της μπάρας για την μεγάλη κατηγορία και επιστροφή στις καλές εκκινήσεις για τον Ryan Dungey, παίρνοντας το Holeshot. Με μια πολύ δυνατή κίνηση ο Eli Tomac πήρε την πρώτη θέση στην δεύτερη μόλις στροφή. Για ακόμη μια φόρα μάχη μεταξύ του δίδυμου της KTM. Ο Marvin Musquin στην 3η θέση έκανε την επίθεση του στον Dungey. Επανειλημμένοι ταχύτεροι γύροι από τον Tomac ανοίγοντας την διαφορά από τον Dungey. Ανεβάζοντας τον ρυθμό του ο αναβάτης της KTM, άρχιζε να ψαλιδίζει την διαφορά του από τον Tomac, μια διαφορά όμως η οποία δεν έπεσε πότε κάτω από τα 1.6 δεύτερα. Αρκετά προβλήματα από πλευράς Dungey με τους πιο αργούς αναβάτες να τον δυσκολεύουν κλείνοντας του τον δρόμο. Ένας αγώνας ο όποιος βρήκε νικητή για ακόμη μια φόρα τον Eli Tomac δείχνοντας ότι δεν υπάρχει πλέον ανταγωνισμός. Το βάθρο συμπλήρωσε το δίδυμο της KTM με 2ο τον Ryan Dungey και 3ο τον Marvin Musquin. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Jason Anderson κάνοντας μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Στην 5η θέση τερμάτισε ο Josh Grant. Πλέον η βαθμολογική διαφορά του Tomac από τον Dungey και την πρώτη θέση είναι στους 4 μόλις βαθμούς με 4 αγώνες να απομένουν για το Grand Finale.

Αποτελέσματα:mx1

Βαθμολογία πρωταθλήματος:mx1b

Jordon Smith

250 Main Event
Η πρώτη στροφή του πρώτου γύρου βρήκε πρώτο τον Dakota Alix σε μια πολύ καλή εκκίνηση για τον ίδιο, παίρνοντας την πρωτοπορία. Γρήγορα χωρίς να χάνει χρόνο πέρασε πρώτος ο Joey Savatgy, με τον Jordon Smith και Gannon Audette να ακολούθου πίσω του. Λίγο πιο πίσω ο Adam Cianciarulo, Zach Osborne και ο Dylan Ferrandis. Προσπεράσεις του Osborne και του Ferrandis στον Cianciarulo με τον αναβατή της Kawasaki να χάνει έδαφος. Ενώ ο Savatgy ήταν μόνος μπροστά έχοντας μια διαφορά ασφάλειας από την δεύτερη θέση, ένα λάθος τον έβγαλε έκτος πίστα και στην πρώτη θέση πέρασε ο Smith. Πλέον είχε δημιουργηθεί ένα γκρουπ με τον Smith, Savatgy και Osborne με αυτή την σειρά με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές μεταξύ τους. Προσπάθειες από τον Savatgy για την πρώτη θέση οι οποίες τελικά δεν απέδωσαν. Πρώτος τερμάτισε ο Jordon Smith για δεύτερη συνεχή φόρα δείχνοντας πολύ καλή και ώριμη οδήγηση. Στην 2η θέση μη μπορώντας να περάσει πρώτος τερμάτισε ο Joey Savatgy. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Zach Osborne. Στην 4η θέση τερμάτισε ο σταθερά βελτιωμένος Dylan Ferrandis. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Christian Craig.

Αποτελέσματα:mx2

Βαθμολογία πρωταθλήματος:mx2b

Επόμενος αγώνας στις 8 Απριλίου στο Seattle και τον Century Link Field.

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρους του αγώνες Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.