Ο τέταρτος γύρος της σειράς Monster Energy Supercross θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατκύριακο στην πίστα Phoenix με αρκετούς αναβάτες να απουσιάζουν. Δείτε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί.

video ama supercross

450
Justin Barcia
Για ακόμη έναν αγώνα εκτός ο
Justin Barcia με τον τραυματισμό στον καρπό του να τον ταλαιπωρεί ακόμη. Η επιστροφή του άγνωστη αλλά δεν θα γίνει στο Phoenix

Trey Canard
Αν και περιμέναμε να δούμε τον
Canard επάνω στη μοτοσυκλέτα και έτοιμο για δράση αυτό δεν συνέβη. Ένας μικρός τραυματισμός στον ωμό του στον πρώτο αγώνα τον κρατά ακόμη έκτος αγώνων.

Justin Bogle
Έκτος και ο
Justin Bogle. Μια άσχημη εβδομάδα για τον ίδιο η προηγούμενη. Μια πτώση στο μέσο της και μια ακόμη πτώση την ήμερα του Σαββάτου στον αγώνα. Αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα πνευμονία του και δυσκολία στην αναπνοή. Αναμένεται να επιστρέψει στο Oakland.

Fredrik Noren
Έκτος ο αναβάτης από την Ευρώπη. Κάτι αναπάντεχο για τον ίδιο συνέβη καθώς έπρεπε να αφαιρέσει τις αμυγδαλές του. Θα απουσιάσει από την κατηγορία των 450cc οπού αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Θα επιστρέψει στα 250 και στην ανατολική περιφέρεια.

Ken Roczen
Θύμα τραυματισμoύ και ο
Ken Roczen. Ύστερα από την άσχημη πτώση στον προηγούμενο αγώνα υπέστη εξάρθρωση καρπού, εξάρθρωση αγκώνα και επίσης κάταγμα στο ίδιο χέρι. Δυστυχώς ο Ken δεν έχει πλέον ελπίδες για τον φετινό του στόχο, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα χρειαστούν μερικά χειρουργεία ώστε να αποκατασταθεί πλήρως, με τον ίδιο να μην κρατιέται και να θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει.

250
Chris Alldredge
Έκτος με σπασμένη κλείδα ο
Alldredge, κάτι το οποίο συνέβη σε προπόνηση. Αναμένεται να επιστρέψει στο Oakland.

Matt Bisceglia
Ένα σπασμένο πόδι τον κρατά έκτος δράσης. Πλέον θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της ανατολικής περιφέρειας.

Hayden Mellross
Πολλές οι ατυχίες για τον
Mellross, μέσα σε αυτές μηχανικά προβλήματα, αλλά και τραυματισμός για τον ίδιο. Τραυμάτισε το χέρι του στο Anaheim 2. Θα απουσιάσει από το Phoenix.

Colt Nichols
Ο νεοαποκτηθέντας αναβάτης για την
Star Racing Yamaha δεν έχει κάνει ακόμη την παρθενική του εμφάνιση με την νέα του ομάδα. Κάταγμα στο μηριαίο οστό ο τραυματισμός του. Έκτος από τον αγώνα στο Phoenix.

Mitchell Oldenburg
Έκτος με σπασμένη κλείδα είναι ο αναβάτης της
TLD KTM. Κρίμα για τον ίδιο και την ομάδα του καθώς έκανε πολύ καλή παρουσία στον πρώτο αγώνα.

Trevor Reis
Εκτός για όλη την χρονιά ο
Reis, καθώς οι τραυματισμοί του είναι μεγάλοι και απαιτείται χρόνος. Τραυματισμός σε γόνατο και φτέρνα, έτσι ο Trevor έχει τα εισιτήρια κάθε αγώνα για να τους βλέπει από το σπίτι. Άσχημη χρονιά για τον ίδιο.

Chase Sexton
Ο
rookie της Geico Honda. Εκτός με δυο σπασμένους καρπούς. Ο τραυματισμός έγινε σε προπόνηση τον Δεκέμβριο. Θα επιστρέψει ετοιμοπόλεμος για το πρωτάθλημα της ανατολικής περιφέρειας.

Bradley Taft
Διάσειση υπέστη ο αναβάτης της
Rock River Yamaha πριν τον αγώνα στο Anaheim 2. Όπως ο James Stewart είχε αποδείξει πέρσι, το να προσπαθείς να αγωνιστείς στο 100% έχοντας πάθει διάσειση απλά δεν έχει αποτέλεσμα. Σοφή η απόφαση του Taft και της ομάδας του, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ανατολής.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.