Ο τρίτος γύρος της σειράς Monster Energy Supercross που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Anaheim2 με κάποιους αναβάτες να είναι εκτός. Δείτε παρακάτω ποιοι αναβάτες είναι εκτός και αναμένουμε την επιστροφή τους.

ama supercross start

Jimmy Albertson
Ο Albertson δεν αγωνίστηκε στον τελικό του περασμένου αγώνα στο San Diego. Ήταν και αυτός θύμα του ίδιου σημείου με τον Jeremy Martin και Mitchell Oldenburg. Αποφάσισε να μην αγωνιστεί μέχρι να νιώσει 100%. Στο μέσο της εβδομάδας προπονήθηκε και αναμένετε να επιστρέψει στον αγώνα του Anaheim 2.

Mike Alessi
Ο ανάβατης της Smarttop Motoconcepts Honda είχε την στιγμή του στον πρώτο αγώνα και δεν αγωνίστηκε στον δεύτερο για να αναρρώσει πλήρως. Αναμένετε να τον δούμε στην μπάρα εκκίνησης στο Anaheim 2.

Justin Barcia
Η αποχή από τους αγώνες συνεχίζεται για τον Barcia ο οποίος ακόμη είναι στον δρόμο της ανάρρωσης στον τραυματισμό στον καρπό του.

Trey Canard
Ένας τραυματισμός στον ωμό ήταν η αίτια να χάσει τον δεύτερο αγώνα. Ο Trey δήλωσε ότι δεν είναι πολύ σοβαρό και μόλις νιώσει καλυτέρα θα επανέλθει και πάλι στην δράση. Ακόμη δεν είναι σίγουρο εάν θα τρέξει στο Anaheim 2

Chris Alldredge
Σπασμένη κλείδα για τον Alldredge το όποιο συνέβη σε προπόνηση. Αναμένετε να είναι έτοιμος μέχρι τον αγώνα στο Oakland.

Matt Bisceglia
Ο Bisceglia υπέστη έναν άσχημο τραυματισμό έχοντας σπάσιμο στο πόδι το όποιο χρειάστηκε και χειρουργείο. Ελπίδες για την συμμέτοχη του στο πρωτάθλημα της Ανατολικής περιφέρειας.

Colt Nichols
Ο Colt έσπασε το μηριαίο οστό προετοιμαζόμενος για το πρωτάθλημα της Δύσης. Πλέον και αυτός θα τρέξει στην ανατολική περιφέρεια.

Mitchell Oldenburg
Ο αναβάτης της ΚΤΜ είχε μια πτώση στα ελευθέρα στο San Diego με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα. Δεν θα αγωνιστεί στο Anaheim 2.

Trevor Reis
Πλήθος τραυματισμών για τον Reis σε γόνατο και πόδι. Τραυματισμοί οι όποιοι δεν θα του επιτρέψουν να συμμετάσχει σε σχεδόν κανένα αγώνα το 2017.

Bradley Taft
Μια πτώση σε προπόνηση ήταν αρκετή για τον Taft . Διάσειση και έξω από τον αγώνα του Anaheim 2. Άσχημα τα νέα για τον rookie.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.