Οι σειρά του Monster Energy Supercross επιστέφει και πάλι στο Anaheim για τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος. Επιστροφή στο Anaheim και επιστροφή για τον Malcolm Stewart στην αγωνιστική σκηνή. Μια επιστροφή πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη. Δίχως να έχει καταφέρει να βρει την θέση σε κάποια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα ο μικρότερος εκ των δυο Stewart, ξεκίνα την δική του πορεία σε μια προσπάθεια η οποία είναι στον μεγαλύτερο βαθμό από τον ίδιο και την οικογένεια του.

ama supercross anaheim1
Στα αγωνιστικά θέματα. Ταχύτατοι αναβάτες στους προκριματικούς για την μικρή κατηγορία ο Aaron Plessinger και ο Austin Forkner, κερδίζοντας τους προκριματικούς. Πολύ καλή παρουσία και για τον βελτιωμένο Shane McElrath αλλά και εμφανή σημάδια ανόδου για τον Jeremy Martin. Στην κατηγορία των 450 κυβικών εκατοστών στους προκριματικούς αγώνες ξεχώρισαν ο Ken Roczen και ο Davi Millsaps. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Malcolm Stewart αυξάνοντας τις πιθανότητες του στον τελικό. Μεγάλος άτυχος των προκριματικών ο Ryan Dungey ο όποιος αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

dungey-wins-1024x684

450
Holeshot για τον Ryan Dungey, πίσω του οι Webb, Seely, Grant, Peick και πίσω από τον Peick o Ken Roczen. Μια σχετικά όχι και τόσο καλή εκκίνηση για τον Roczen, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και νικητή των προηγούμενων δυο αγώνων. Ο Dungey άρχιζε να ξεφεύγει ήδη από την αρχή του αγώνα. Cooper Webb και Josh Grant χάνουν κάποιες θέσεις και πέφτουν πιο πίσω. Επίθεση του Roczen στον Marvin Musquin με επιτυχία για την 4η θέση. Στο στόχαστρο του αμέσως μετά ο Cooper Webb, πραγματοποιώντας το προσπέρασμα και στον αναβάτη της Yamaha, ο Roczen έκοβε την ψαλίδα της διαφοράς από τον πρώτο. Ενώ πλησίαζε τον ομόσταυλό του είχε μια πολύ άσχημη πτώση η οποία δεν του επέτρεψε να συνεχίσει. Κάτι άσχημο για τον Ken Roczen ο όποιος είναι ο κύριος υποψήφιος για τον τίτλο. Άνοδος και του Musquin στην 2η θέση καθώς κατάφερε το προσπέρασμα στον Cole Seely. Λίγο πιο πίσω μάχες για την 7η θέση μεταξύ Chad Reed και Eli Tomac, με τον Tomac να μην είναι και στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του έχοντας να αντιμετωπίσει προβλήματα arm pump. Όπως ο ίδιος δήλωσε είναι η αίτια που τον περιορίζει. Τελικά ο Ryan Dungey πήρε την νίκη, την πρώτη του της χρονιάς οδηγώντας τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στην 2η θέση ο Marvin Musquin κάνοντας πολύ κάλο αγώνα. Τρίτος τερμάτισε ο Cole Seely ο όποιος ήταν επίσης σε μια πολύ καλή βραδιά. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Cooper Webb, ένας αγώνας ψυχολογικής εκτίναξης για τον Webb ύστερα από 2 άσχημους αγώνες. Την πεντάδα έκλεισε ο Weston Peick. Να σημειωθεί πως υπήρξε μια μεγάλη απουσία από τον τελικό, αυτή του Jason Anderson ο όποιος αποκλειστικέ όταν είχε μια έντονη στιγμή με τον Vince Friese.

Αποτελέσματα:45

Βαθμολογία πρωταθλήματος:450b

hill-riding-1024x682

250
Πρώτος στην εκκίνηση ο Austin Forkner, ο πρωτοεμφανιζόμενος αναβάτης της Kawasaki. Χωρίς να χάσει χρόνο ο Justin Hill έκανε την επίθεση στον Aaron Plessinger και στον Austin Forkner και από 3ος πέρασε 1ος σε μια στροφή. Ένα μικρό λαθάκι για τον Forkner και έχασε την θέση του από τον Shane McElrath. Στο μεταξύ στην κορυφή ο Hill άνοιγε την διαφορά του από τον Plessinger. Οδηγώντας πολύ γρήγορα και σταθερά ο Justin Hill κατάφερε να πάρει την νίκη. Στην 2η θέση ο Aaron Plessinger με το βάθρο να συμπληρώνει ο Shane McElrath. Στην 4η θέση τερμάτισε τελικά ο Austin Forkner, πάρα την πολύ καλή του εκκίνηση δεν κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση. Την πεντάδα έκλεισε ο Martin Davalos, ο βετεράνος της κατηγορίας.

Αποτελέσματα:250

Βαθμολογία πρωταθλήματος:250b

Επομένη στάση για τον AMA Monster Energy Supercross στην πόλη του Phoenix στις 28 Ιανουαρίου στο University of Phoenix Stadium.

Για να δείτε ολόκληρους του αγώνες πατήστε Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.