Βρισκόμαστε ελάχιστες μέρες από την ώρα που το αμερικάνικο πρωτάθλημα supercross θα στηθεί στην μπάρα εκκινήσεις για τον πρώτο αγώνα τις σειράς.

gm_130119_anaheim2_1110

Oι αναβάτες είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν έντονες συγκινήσεις και δυνατές μονομαχίες, στις δυο κατηγορίες που υπάρχουν δυνατά φαβορί αλλά και αναβάτες με ισχυρό κίνητρο για διάκριση.

Στα 250 της δύσης, ο Cooper Webb είναι το μεγάλο φαβορί θέλοντας να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο. Οι Jessy Nelson, Alex Martin και Zach Osborne θα είναι οι μεγαλύτεροι του αντίπαλοι καθώς και η στρατιά της KAWASAKI που κατεβάζει τέσσερις πολύ ποιοτικούς αναβάτες (Joey Savatgy, Tyler Bowers, Arnaud Tonus, Chris Alldredge). Ομάδα μυστήριο το team της HONDA που έχει σαν όπλο της τον ενθουσιασμό αλλά της λείπουν οι εμπειρίες (James Decotis, Jordon Smith, Christian Craig).

Στην μεγάλη κατηγορία την περσινή χρονιά ο Ryan Dungey ήταν σαρωτικός έχοντας σαν όπλο του την σταθερότητα, σίγουρα το 2016 αλλάζουν οι ισορροπίες καθώς επιστρέφει μετά την τιμωρία ο James Stewart. Ο Γερμανός Ken Roczen θέλει να κάνει επιτέλους μια καλή ολοκληρωμένη χρονιά, ενώ οι Trey Canard, Eli Tomac, Weston Peick, Jason Anderson ωρίμασαν και θέλουν και αυτοί να βάλουν τα ονόματα τους στη λίστα των πρωταθλητών της ΑΜΑ. Ο Justin Barcia αν καταφέρει να νικήσει τις κακές στιγμές, σίγουρα έχει το ταλέντο να πρωταγωνιστήσει καθώς και οι νεοφερμένοι στα 450, πρωταθλητές των 250 της ανατολής τα τελευταία δυο χρόνια Marvin Musquin και Justin Bogle έχουν τις δυνατότητες και μπορούν να βρίσκονται σε θέσεις βάθρου.

Σταθερές αξίες στην κατηγορία παραμένουν πάντα οι Chad Reed, Dean Wilson, Cole Seely, Broc Tickle, Mike Alessi καθώς και ο Γάλλος Christophe Pourcle που θα τρέξει για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία ύστερα από μία πολύ καλή σεζόν στα nationals.

1

2

3

4

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.