Ο όγδοος γύρο του Ama Supercross 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αntanta και πρόσφερε πλούσιο θέαμα ειδικά στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ryan Dungey και ο Marvin Musquin πολέμησαν στο σύνολο του main event και έδειξαν πραγματικά την κυριαρχία τους.

ama supercross start

sx450

Ο αναβάτης της BTO ΚΤΜ, Justin Brayton ξεκίνησε πρώτος και πήρε το holeshot, αλλά όχι για πολύ, ο Marvin Musquin τον πέρασε γρήγορα. Ο Brayton κατάφερε να είναι στη δεύτερη θέση για λίγους γύρους υπό την απειλή των Reed και Dungey. Στη συνέχεια βρισκόμενος στον πίσω τροχό του Reed, ο Dungey κατάφερε να περάσει τον αναβάτη της Yamaha και τον Brayton με μια γρήγορη κίνηση ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση πίσω από τον συμπαίκτη του. Ο Ken Roczen και ο Cole Seely δεν έκαναν καλή αρχή και ήταν λίγο πίσω απο την πρώτη πεντάδα. Με πέντε γύρους να απομένουν η μάχη μεταξύ των αναβατών της Red Bull KTM, Musquin και Dungey άρχισε να παίρνει φωτιά και ιδικά στους τρεις τελευταίους γύρους. Το δίδυμο κάποια στιγμή ντουμπλάριζε αναβάτες, ώσπου έφτασαν τον James Stewart, ο αναβάτης της Yoshimura Suzuki Factory Racing έκανε δύσκολη την πορεία τους και μετά απο ένα λάθος που έκανε ο Marvin μετά το πέρασμα στον Stewart τον ώθησε εκτός πίστας, δίνοντας τη νίκη στον Dungey. Ο Marvin δεν έχασε θέση αφού κατάφερε και μπήκε γρήγορα στον αγώνα για να τερματίσει δεύτερος με τον Reed να τερματίσει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και πάλι. Την εξάδα έκλεισαν οι, Davi Millsaps, Justin Brayton και Ken Roczen.

Αποτελέσματα κατηγορίας sx450:450

Βαθμολογία κατηγορίας sx450:450ba

sx250 Ανατολικής Ακτής

Η Ατλάντα άνοιξε τις πόρτες της στο Monster Energy Supercross 2016 Ανατολικής Ακτής πρωτάθλημα. Ο Shane McElrath άρπαξε το holeshot της σειράς Ανατολικής Ακτής Supercross 2016, αλλά λίγο αργότερα και μετά απο ένα μπλόκ που υπέστη, ο Martin Davalos πήρε το προβάδισμα ακολουθούμενος από τους Darryn Durham και Malcolm Stewart. Στα μισά του αγώνα ο Davalos συνέχισε να οδηγεί την κούρσα, που ακολουθείται από τους Stewart, Aaron Plessinger, Rj Hampshire, και Jeremy Martin. Κάποια στιγμή είχε πτώση στο τμήμα με την άμμο με τον  Stewart να πέφτει επάνω του, ο αναβάτης της Honda GEICO κατάφερε να προσαρμοστεί ξανά στη δεύτερη θέση, με τον Davalos να είναι ήδη μπροστά οκτώ δευτερόλεπτα, και παρέμεινε εκεί εως το πέσιμο της καρό σημαίας. Ο Malcolm Stewart αν και γρηγορότερος αρκέστηκε στην δεύτερη θέση με τον Aaron Plessinger στην τρίτη. Την εξάδα έκλεισαν οι Jeremy Martin, Justin Hil και Rj Hampshire.

Αποτελέσματα sx250 Ανατολικής Ακτής:250

Βαθμολογία Πρωταθλήματος sx250 Ανατολικής Ακτής:250ba

Για να δείτε ολόκληρους του αγώνες πατήστε Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.