Ο ενδέκατο γύρο του Αμερικάνικου πρωταθλήματος motocross, Lucas Oil Pro Motocross πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή πίστα Budds CREEK στο Mechanicsville με νικητές τον Justin Bogle στην μεγάλη κατηγορία και τον Adam Clanciarulo στην κατηγορία των 250cc. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα και τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος.

ama national buddscreek

450 MX450-1

450-2

Σύνολο ημέρας450s

Βαθμολογία πρωταθλήματος450b

 

250 ΜΧ250-1

250-2

Σύνολο ημέρας250s

Βαθμολογία πρωταθλήματος250b

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.