Πλησιάζοντας την λήξη του πρωταθλήματος και πλέον το τοπίο είναι πιο καθαρό για το που θα κριθεί ο τίτλος. Ειδικότερα στα 250 όπου ο κύριος διεκδικητής Zach Osborne έχει ανοίξει πολύ την διαφορά του από τους υπόλοιπους. Στα 450 ο Eli Tomac είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία με τον Blake Bagget και τον Marvin Musquin να ακολουθούν με πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους.

justin bogle

450 Moto 1: Στην μεγάλη κατηγορία η εκκίνηση του πρώτου σκέλους ήταν υπόθεση του Matt Bisceglia. Ο πολύ ανεβασμένος των τελευταίων εβδομάδων Martin Davalos δεν άφησε κανένα περιθώριο και πέρασε πρώτος μέσα σε ένα γύρο ανοίγοντας και μια ενδεικτική διαφορά. Η πρωτοπορία του δεν κράτησε όσο θα ήθελε ο ίδιος με τον Justin Bogle να έχει αντίθετη άποψη. Με γρήγορες κινήσεις πέρασε πρώτος όπου και παρέμεινε μέχρι και την λήξη του σκέλους. Οι 3 πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος έπεσαν θύματα κακών εκκινήσεων και βρέθηκαν σε μειονεκτικές θέσεις. Με τους Musquin-Bagget σε θέσεις 7-6 αντίστοιχα ενώ ο Tomac ήταν αρκετά πίσω στην 12η θέση. Γνωστός για τον ρυθμό του ο Eli Tomac κατάφερε να ανέβει μόλις μέχρι την 7η θέση. Ο Bagget μη μπορώντας να ακολουθήσει το ρυθμό του Musquin κατάφερε την 5η θέση. Ο Γάλλος αναβάτης της KTM σημειώνοντας σταθερά γρήγορους γύρους έφτασε στο τέλος του σκέλου να απειλεί τον Bogle για την πρώτη θέση. Κάτι το οποίο δεν κατάφερε μένοντας έτσι στην 2η θέση.

450 Moto 2: Στο δεύτερο σκέλος ήταν και πάλι ο Matt Bisceglia ο πρώτος της εκκίνησης με τον Justin Bogle να παίρνει τα ηνία του αγώνα μόλις στον πρώτο γύρο. Οι Eli Tomac και Blake Bagget κάνοντας καλύτερες εκκινήσεις στο δεύτερο σκέλος ήταν σε πολύ καλύτερες θέσεις. Μόλις στα 10 λεπτά ο Bagget πέρασε πρώτος και λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Tomac να πάρει την σκυτάλη του αγώνα, οδηγώντας στην πρώτη θέση μέχρι και τον τερματισμό. Παρά την 3η θέση του δεύτερου σκέλους ο Justin Bogle πήρε την νίκη της ημέρας, την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία. Ο Musquin πήρε την 2η θέση με τον Tomac να συμπληρώνει το βάθρο και τον Bagget τελικά στην 4η θέση.

ac1

250 Moto 1: Στα 250 στο πρώτο σκέλος η εκκίνηση ήταν του Adam Cianciarulo. Κάνοντας πολύ καλή εκκίνηση έστριψε πρώτος στην πρώτη στροφή στην οποία λόγο μιας πτώσης έπεσαν πολλοί αναβάτες, με αποτέλεσμα να χάσουν χρόνο, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Zach Osborne. Στην κορυφή ο Cianciarulo άνοιγε την διαφορά του, έχοντας πίσω του τους Jeremy Martin και RJ Hampshire. Μάλιστα στα μέσα του σκέλους μείωσαν αισθητά την διαφορά. Κάτι το οποίο δεν ανησύχησε τον AC, διατηρώντας την πρωτοπορία του κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σκέλος. Ο Zach Osborne έχοντας την στιγμή του στην εκκίνηση έπρεπε να παλέψει έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο. Με πανομοιότυπο ρυθμό ο Osborne και ο Chase Sexton κατάφεραν να αναρριχηθούν έως τις θέσεις 8 και 9 αντίστοιχα, μετριάζωντας την ζημιά.

250 Moto 2: Στο δεύτερο σκέλος στα 250, στην πρώτη στροφή εθεάθη πρώτα μια Honda. Ήταν αυτή του Jeremy Martin έχοντας πίσω του τον Shane McElrath ο οποίος μη χάνοντας χρόνο πέρασε πρώτος και άνοιξε την διαφορά. Την κίνηση στον Martin έκανε και ο Osborne κάνοντας καλή εκκίνηση αυτή τη φορά και χωρίς να χάσει χρόνο πέρασε και αυτός. Ενώ ο χρόνος κυλούσε, στην κορυφή εξακολουθούσε να είναι ο McElrath, δίνοντας επιπλέον λόγους ανησυχίας στην Rockstar Energy Husqvarna. Καθώς ο αναβάτης της Zach Osborne παρά το ότι δεν κατάφερνε να κλείσει την διαφορά η μοτοσυκλέτα του έδειξε σε ένα σημείο ότι θα παραδώσει πνεύμα, αν και εν τέλη συνέχισε κανονικά. Ένα λάθος και μια πτώση του Martin τον υποχρέωσε στο να χάσει ακόμη περισσότερες θέσεις. O Adam Cianciarulo εκμεταλλεύτηκε την πτώση του Martin περνώντας 3ος. Με το πέσιμο της καρό σημαίας, πρώτος τερμάτισε ο Zach Osborne καταφέρνοντας το προσπέρασμα στον McElrath ο οποίος έχασε και την 2η θέση από τον Cianciarulo, τερματίζοντας 3ος. Αυτό έδωσε στον Cianciarulo την νίκη της ημέρας και μάλιστα είναι η πρώτη της καριέρας του. Το σκέλος αυτό όμως έδωσε στον Zach Osborne το πρωτάθλημα, παίρνοντας τους απαραίτητους βαθμούς στέφθηκε πρωταθλητής στα 250.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες του πρωταθλήματος Εδώ.

Ολόκληροι οι αγώνες της ημέρας Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.