Μετά από το διάλειμμα των δύο εβδομάδων, συνεχίζετε το Αμερικανικό πρωτάθλημα Lucas Oil Pro Motocross με τους τρεις τελευταίους αγώνες της σεζόν. Ο δέκατος γύρος θα πραγματοποιηθεί αυτο το Σαββατοκύριακο στην όμορφη πίστα της Unadilla, μία πίστα σε φυσικό τοπίο με απίστευτα άλματα και ιλιγγιώδη σκαμπανεβάσματα που είναι έτοιμη να φιλοξενήσει άλλον ένα γύρο για τις απίστευτες μονομαχίες του πρωταθλήματος στις κατηγορίες 250 και 450.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σήμερα Σάββατο 13-8-16 τα δοκιμαστικά και στη συνέχεια όλα τα σκέλη του δέκατου γύρου που ξεκινούν στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην εικόνα.Unadilla-CORRECT-2016_MX_tune-in-marquee

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.