Μετά από ένα διάλειμμα των δύο εβδομάδων από τη δράση, το 2016 Lucas Oil Pro Motocross πρωτάθλημα επιστρέφει με τον δέκατο γύρο στην πίστα Unadilla. Ένας από τους μακροβιότερο και πιο εμβληματικούς χώρους MX στον κόσμο, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης θα υποδεχτεί τους αναβάτες αυτό το Σαββατοκύριακο στα γρήγορα και τεχνικά straightaways, τα μεγάλα άλματα, και τις δύσκολες στροφές. Δείτε στο παρακάτω video την σχεδίαση της πίστας.


Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.