Ήρθε το τέλος του Εθνικού Πρωταθλήματος της Αμερικής με τον δωδέκατο γύρο του AMA National 2016, στην όμορφη πίστα της Crawfordville την IRONMAN Raceway, μία πίστα στη φύση με απίστευτα άλματα και ιλιγγιώδη σκαμπανεβάσματα. Όλα είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν έναν ακόμη γύρο για τις απίστευτες μονομαχίες του πρωταθλήματος στις κατηγορίες 250 και 450.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σήμερα Σάββατο 27 Αυγούστου σε ζωντανή μετάδοση τα δοκιμαστικά και όλα τα σκέλη του δωδέκατου και τελευταίου γύρου του AMA Motocross 2016 . Η μετάδοση ξεκινάει στις 17:00 η ώρα.

Για να δείτε ζωντανά πατήστε επάνω στην εικόνα.Ironman-2016_MX_live-stream-splash

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.