Ο τέταρτος γύρος του Αμερικάνικου Motocross πραγματοποιήθηκε στο Muddy Creek του Tennessee, με τον Ken Roczen να είναι σε ανάρρωση από τραυματισμό στην πλάτη, τον Dungey να είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας, και τον Tomac να είναι εκτός εξ΄αιτίας μιας πτώσης. Ενώ στα 250 ο Jeremy Martin πέρνει το προβάδισμα του πρωταθλήματος στο Thunder Valley με τον Marvin Musquin να είναι πολύ κοντά έτοιμος να πολεμήσει για την πρώτη θέση. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του αγώνα και τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος.

lucas oil motocross

450MX Σκέλος 1

mx1 1

450MX Σκέλος 2

mx1 2

450MX Σύνολο

mx1 ba

450MX Βαθμολογία Πρωταθλήματος

mx1 ba sy

250MX Σκέλος 1

mx2 1

250MX Σκέλος 2

mx2 2

250MX Σύνολο

mx2 ba

250MX Βαθμολογία Πρωταθλήματος

mx2 basy

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.