Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ΑΜΑ Endurocross 2016 για πρώτη φορά διοργανώθηκε σε εξωτερικό χώρο στο κέντρο του Brandon της Νότια Ντακότα, σε ένα κομμάτι που δημιουργήθηκε στο Badlands Motor Speedway.

colton_haaker_endurocross_rd2_2015-03-27

Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του αγώνα καθώς η πρωτοπορία άλλαξε τρεις φορές χέρια με τους Mike Brown, Cody Webb και Colton Haaker να μπαίνουν επικεφαλής του αγώνα, αλλά τελικά ο Haaker ήταν αυτός που χαμογέλασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος. Ο γερόλυκος Mike Brown πήρε την πρωτοπορία και προσπάθησε να χτίσει μια διαφορά από τον Webb που βρισκόταν στην δεύτερη θέση, με τον Haaker να βρίσκετε αρκετές θέσεις πίσω τους. Στα μέσα του αγώνα ο Webb μπήκε επικεφαλής με τον Haaker να έχει ανεβάσει την απόδοση και να βρίσκετε απειλητικός πίσω του πια στην δεύτερη θέση. Ένα λάθος του Cody Webb τον έριξε από την πρώτη στην τέταρτη θέση πίσω από τους Haaker, Brown και Ty Tremaine. Ο Haaker έμεινε στην πρώτη θέση μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας με τον Webb να καταφέρνει στον προτελευταίο γύρο να ανέβει στην δεύτερη θέση αφήνοντας στην τρίτη τον Brown. Άτυχος του αγώνα ο Taddy Blazusiak που ξεκίνησε πολύ καλά στους προκριματικούς αλλά στο κύριο γεγονός τραυμάτισε τον αντίχειρα του στο πρώτο εμπόδιο βγαίνοντας εκτός αγώνα.

Αποτελέσματα:
1ος Νο10 HSQ Colton Haaker Perris, CA 25
2ος Νο1 KTM Cody Webb Royal Oaks, CA 24
3ος Νο3 HSQ Mike Brown Bluff City, TN 21
4ος Νο14 KTM Ty Tremaine Gardnerville, NV 19
5ος Νο696 KTM Noah Kepple Alpine, CA 16
6ος Νο84 HSQ Trystan Hart Invermere, BC 15
7ος Νο118 KTM Cory Graffunder Redland, CA 14
8ος Νο575 KTM Nick Thompson Alpine, UT 13
9ος Νο15 BTA Max Gerston Scottsdale, AZ 12
10ος Νο16 BTA Ty Cullins Riverside, CA 11
11ος Νο4 GAS Geoff Aaron Temecula, CA 10
12ος Νο123 SUZ Kevin Rookstool Medford, OR 9
13ος Νο111 KTM Taddy Blazusiak Krakow Poland 9

Βαθμολογία Πρωταθλήματος:
1 Colton Haaker 51
2 Cody Webb 47
3 Mike Brown 37
4 Ty Tremaine 32
5 Max Gerston 31
6 Taddy Blazusiak 30
7 Noah Kepple 27
8 Cory Graffunder 26
9 Geoff Aaron 23
10 Kyle Redmond 22

N. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.