Μια μεταβολή υπάρχει στο πρόγραμμα του FIM Enduro World Championship που όπως όλα δείχνουν να φέρνουν τον πέμπτο γύρο στην χώρα μας.

endurogp

Ο αγώνας που ήταν να πραγματοποιηθεί στο Puchov της Σλοβακίας από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου έχει ακυρωθεί, καθώς οι Σλοβάκοι δήλωσαν αδυναμία τελέσεις του αγώνα.

Οι ιθύνοντες της FIM και η Διοργανώτρια αρχή, θέλοντας να μην αλλάξουν το γενικό πλάνο των εννέα αγώνων έχει έρθει σε επαφή με ενδιαφερόμενες ομοσπονδίες ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί σε αυτή την ημερομηνία. Η πρόταση της ελληνικής ομοσπονδίας φαίνεται να τηρεί όλες τις προϋποθέσεις και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση, καθώς ήδη υπάρχει σε ορισμένε ανακοινώσεις ως χώρα διεξαγωγής του αγώνα η Ελλάδα, και συγκεκριμένα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην πόλη των Γρεβενών.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.