Ο Brent Van Doninck αντικαθιστά τον Julien Lieber στη Βελγική ομάδα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του ΜΧΟΝ.

Brent Van Doninck

Ο Julien Lieber δεν θα οδηγήσει στη Matterley Basin καθώς στον τελευταίο αγώνα της σειράς του MXGP είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο έχοντας πρόβλημα στους συνδέσμους του. Το πρόβλημα είναι τελικά πιο σοβαρό από ό, τι είχαν διαγνώσει οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις.

Αντικαταστάτης του στην ΜΧ2 θα είναι ο Brent Van Doninck . «Στερούμαστε το καλύτερο δυνατό για αυτή τη σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2 που ήταν στην έκτη θέση, η απόφαση του Brent Van Doninck ήταν η λογική επιλογή» είπε ο υπεύθυνος της βελγική ομάδα Joël Smets.

Μετά την αντικατάσταση των Lieber και DeSalle, οι Brent Van Doninck Jeremy Van Horebeek και ο Kevin Strijbos θα είναι η βελγική επιλογή για το MXON 2017.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.