Η επιτροπή του Motocross το Grand Prix, που αποτελείται από τους Giuseppe Luongo Πρόεδρος της Youthstream, Τony Skillington, Διευθυντής του CMS / FIM και Takanao Tsubouchi, της σπορ μοτοσυκλέτας Manufacturers’Association (MSMA) Γενικός Γραμματέας, συναντήθηκαν στο Ernée της Γαλλίας στις 28 Σεπτεμβρίου.

MXGP-lommel

Η επιτροπή του motocross Grand Prix ενέκρινε με πλειοψηφία τις ακόλουθες αλλαγές στους κανονισμούς του 2016:

Οι αναβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μια δεύτερη μοτοσικλέτα μετά το γύρο παρατήρηση.

Σε περίπτωση που ένας αγώνας σταματήσει μετά τουλάχιστον απο δύο γύρους να έχουν ολοκληρωθεί και πριν από την παρέλευση 51% του χρόνου του αγώνα, θα υπάρξει μια νέα εκκίνηση από το pit lane. Οι αναβάτες θα ξεκινούν κατά σειρά με τις θέσεις τους όπως προηγούνταν πριν τη διακοπή του αγώνα. Ο αγώνας θα συνεχιστεί για όσο χρόνο απομένει από τη στιγμή που ο πρωτοπόρος ολοκληρώσει το γύρο που προηγείται στη διακοπή του αγώνα.

Οι MXGP και MX2 Προκριματικοί Αγώνες δεν θα είναι μόνο για τις θέσεις εκκίνησης για τους αγώνες, αλλά θα παίρνουν και πόντους (Θέση 1: 5 βαθμοί, 2:4,  3:3, 4:2, και 5:1. Ο νικητής του αγώνα θα είναι ο αναβάτης που θα κερδίσει το μεγαλύτερο αριθμό βαθμών απο τα Προκριματικά, αγώνα1 και αγώνα2 στο σύνολο, ανεξάρτητα από τη θέση και τους βαθμούς που πήρε στους αγώνες.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.