Το μόνο που λείπει είναι η επίσημη ανακοίνωση της FIM καθώς στη Γενεύη αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών για το 2016 και ίσως για την συνέχεια του θεσμού πως θα αλλάξει ο αριθμός της σύνθεση των αναβατών για την κατάρτιση των εθνικών ομάδων για το Six Days Enduro.

isde 2016

Μια είδηση που θα αλλάξει σίγουρα το μέλλον του Six Days Enduro του 2016, καθώς στο Παγκόσμιο Κύπελλο των εθνικών ομάδων δεν θα αγωνίζονται πλέον έξι αλλά τέσσερις αναβάτες, ενώ στο Τζούνιορ Trophy κάθε χώρα θα αγωνίζεται με τρεις.

Στο Παγκόσμιο Trophy θα θεωρηθεί έγκυρη για την κατάταξη ο τερματισμός τριών αναβατών ενώ ο συνολικός χρόνος θα είναι το σύνολο κάθε ημέρας των τριών καλύτερων αποτελεσμάτων από τους τέσσερις αναβάτες στον αγώνα.

Στη βαθμολογία της κατάταξης Νέων, μειώνετε κατά ένας αναβάτης με τους δυο καλύτερους χρόνους κάθε ημέρας να αθροίζονται για τον συνολικό χρόνο κάθε χώρας.

Στις πρώτες εκδόσεις του ISDE (1913, 1920, 1921, 1922,1923-1932) για το FIM World Trophy αγωνίζονταν τρεις αναβάτες για κάθε χώρα ενώ από το 1933 έως το 2015 ο αριθμός των αναβατών αυξήθηκε στους έξι.

Στο FIM Junior World Trophy ή Silver, που ξεκίνησε το 1924 και μέχρι το 1955 κάθε ομάδα αποτελείτο από τρεις αναβάτες ενώ από το 1956 ο αριθμός αυξήθηκε στους τέσσερις.

Η απόφαση για μείωση από το 2016 στους τέσσερις αναβάτες στο Παγκόσμιας Trophy, πάρθηκε για να επεκτείνουν τις δυνατότητες επιτυχίας και από άλλες εθνικές ομάδες που έχουν λιγότερους από έξι αναβάτες σε υψηλό επίπεδο, μειώνοντας παράλληλα και το κόστος συμμετοχής για τις ομοσπονδίες κάθε χώρας που τα τελευταία χρόνια είχε ανέβει πολύ ψηλά.

Στην κατάταξη με τις Λέσχες παραμένουν οι τρεις αναβάτες ανά club, ενώ σε περίπτωση που κάποιος αναβάτης εγκαταλείψει μια μέρα μπορεί να ξεκινήσει την επόμενη δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στις ιδιωτικές συμμετοχές.

Για την κατηγορία των γυναικών δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.