Πλήθος αλλαγών θα φέρει η νέα χρονιά για το AMA Monster Energy Supercross. Στο γραφείο τύπου που έγινε στο Raymond James Stadium ανακοινωθήκαν όλες οι αλλαγές για την ερχόμενη χρονιά.

ama-supercross-stadium

Αρχικά υπάρχει αλλαγή στο σύστημα βαθμολόγησης.
Αναλυτικά:
1ος – 26 βαθμούς
2ος – 23 βαθμούς
3ος – 21 βαθμούς
4ος – 19 βαθμούς
5ος – 18 βαθμούς
6ος – 17 βαθμούς
7ος – 16 βαθμούς
8ος – 15 βαθμούς
9ος – 14 βαθμούς
10ος – 13 βαθμούς
11ος – 12 βαθμούς
12ος – 11 βαθμούς
13ος – 10 βαθμούς
14ος – 9 βαθμούς
15ος – 8 βαθμούς
16ος – 7 βαθμούς
17ος – 6 βαθμούς
18ος – 5 βαθμούς
19ος – 4 βαθμούς
20ος – 3 βαθμούς
21ος – 2 βαθμούς
22ος – 1 βαθμός

Θα έχουμε δυο East/ West Showdowns σε Indianapolis και Las Vegas. Δηλαδή στον ίδιο γύρο για το πρωτάθλημα θα υπάρχουν αγώνες τόσο της Δυτικής όσο και της Ανατολικής περιφέρειας για τα 250. Το πρόγραμμα πρόκρισης θα είναι ως έξης: Από τα Qualifying οι καλύτεροι 20 θα προκρίνονται στα Heats. Οι καλύτεροι 9 από κάθε περιφέρεια θα παίρνουν το εισιτήριο του τελικού. Έτσι έχουμε τον αγώνα της τελευταίας ευκαιρίας (LCQ) όπου εκεί οι αναβάτες στις θέσεις 1-4 θα προκρίνονται στον τελικό. Ο τελικός θα έχει διάρκεια 15 λεπτών + 1 γύρος και φυσικά οι αναβάτες θα είναι 22.

Στους αγώνες του Anaheim 2, Minneapolis και της Atlanta οι αγώνες θα γίνουν όπως το Monster Energy Cup. Το σύστημα πρόκρισης θα είναι το ίδιο με τους υπόλοιπους αγώνες αλλά ο τρόπος διεξαγωγής των τελικών θα ακολουθητεί το Monster Energy Cup. Οι τελικοί θα είναι 3 για κάθε κατηγορία. Στα 250 ο πρώτος τελικός θα είναι διάρκειας 6 λεπτών +1 γύρος. Ο δεύτερος τελικός 10 λεπτών +1 γύρος και ο τρίτος τελικός θα έχει διάρκεια 12 λεπτών +1 γύρος. Για την κατηγορία των 450 κυβικών εκατοστών ο πρώτος τελικός θα έχει διάρκεια 8 λεπτών +1 γύρος με τον δεύτερο τελικό στα 12 λεπτά +1 γύρος και ο τρίτος τελικό θα έχει έκταση στα 15 λεπτά +1 γύρος.

1

2

Πλέον και το σύστημα πρόκρισης δέχεται αλλαγές με τα Semis να αποτελούν παρελθόν. Πλέον και για τις δυο κατηγορίες θα υπάρχουν οι δυο Heat Races διάρκειας 6 λεπτών +1 γύρος και οι πρώτοι 9 θα προκρίνονται απευθείας στον τελικό ενώ οι εναπομείναντες αναβάτες θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία στο LCQ με τους πρώτους 4 να κλείνουν την μπάρα του τελικού.

Κάτι καινοτόμο από τους διοργανωτές θέλοντας να εγκληματήσουν λίγο περισσότερο τους ερασιτέχνες είναι η προσθήκη των Amateurs σε 4 αγώνες του πρωταθλήματος. Anaheim 2, Glendale, Tampa και Atlanta θα είναι οι σταθμοί που οι ερασιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ικανότητες τους στην ιδία ακριβώς πίστα με τους επαγγελματίες έχοντας καλύτερα δεδομένα για την βελτίωση τους.

Μια κίνηση που θα δώσει μια νέα μορφή και φυσικά την καλύτερη προβολή διεξαγωγή και προσέλκυση ενδιαφέροντος από το κοινό.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.