Γνωστός στον χωμάτινο χώρο ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές αλλά και ο πιο ολοκληρωμένος. Ο λόγος για τον Aldon Baker έχοντας καταφέρει πολλά σπουδαία επιτεύγματα με πολλούς αναβάτες.

Aldon Baker

Όλα ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία. Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια όπου ο αθλητισμός ήταν καθημερινότητα, δεν ήταν περίεργο που ο Aldon Baker τον έκανε τρόπο ενασχόλησης και εν συνεχεία επάγγελμα.

Αρχικά ήταν αθλητής mountain-bike σε επαγγελματικό επίπεδο, μια καριέρα που κράτησε 5 χρόνια. Ο Baker δοκίμασε και κάτι πιο σταθερό, την δουλεία του personal trainer σε γυμναστήριο. Ούτε όμως εκεί έμεινε για καιρό, όταν το 2000 συνεργάστηκε με τον Ricky Carmichael. Παρόλο την επιτυχημένη πορεία του από το mountain bike και τα γυμναστήρια, ο χώρος του Motocross τον κέρδισε.

Αφοσιώθηκε πλήρως στην δουλεία του ως προπονητής του τότε νεαρού Ricky Carmichael κερδίζοντας γνώσεις και εμπειρίες. Ο πρώτος πρωταθλητής του Aldon Baker ερχόμενος από μια καταιγιστική ερασιτεχνική καριέρα με τόση ενέργεια κερδίζοντας αγώνες και κάνοντας πρωτόγνωρα για την εποχή πράγματα. Η συνεργασία επέδωσε καρπούς βάζοντας τον RC4 να γίνει σταθερός και να κερδίσει πρωταθλήματα. Η επιτυχία του Carmichael έβαλε σε σκέψη τον πολυπρωταθλητή Jeremy McGrath ο όποιος ήταν το πρώτο τρανταχτό όνομα που συνεργάστηκε με τον Baker γνωρίζοντας ακόμη περισσότερο την γεύση της νίκης και της δόξας.

Επίσης πολλοί ήταν οι αθλητές ο οποίοι προσέλαβαν τον Baker ως προπονητή τους. Σε αυτή την λίστα κατατάσσονται ονόματα όπως ο James Stewart πραγματοποιώντας πολλές νίκες, ο Ryan Villopoto πρωταθλητής supercross 4 συνεχείς χρονιές 2011-2014. O πρωταθλητής Ken Roczen τόσο στο supercross όσο και στα nationals ήταν επίσης αθλητής του Aldon Baker, οι δρόμοι τους χώρισαν όπως επίσης και ο Adam Cianciarulo ο επιτυχέστερος ερασιτέχνης και ένας από τους πιο άτυχους επαγγελματίες οι όποιοι προπονούνται με τις ομάδες τους. Αλλά και αναβάτες που ξεχώρισαν σε πρωταθλήματα ταχύτητας όπως τα αδέρφια Hayden ένας εκ των οποίων στέφτηκε πρωταθλητής MotoGp το 2006.

Την παρούσα στιγμή ο Baker ασχολείται κυρίως με 3 αναβάτες. Τον πρωταθλητή Ryan Dungey, τον Jason Anderson και τον rookie της μεγάλης κατηγορίας Marvin Musquin.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Florida το Baker’s Factory όπως το αποκαλούν παρέχοντας ότι χρειάζεται να έχει ένας αναβάτης για να πάρει ένα πρωτάθλημα. Στόχος του είναι όχι μόνο η σωματική εκγύμναση αλλά και η πνευματική. Πολύ σημαντικό αυτό καθώς το motocross είναι ένα άθλημα επίπονο τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Ένας προπονητής με μεγάλη εμπορεία και γνώση, είναι ένας βασικός παράγοντας πίσω από την επιτυχία ενός ολοκληρωμένου αναβάτη, αυτός είναι ο Aldon Baker.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.