Η οργανωτική επιτροπή του Riv3r Enduro Crossing θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αγωνιζόμενους, φίλους, χορηγούς και γενικότερα όλους αυτούς που στήριξαν αυτήν την ιδέα με κάθε τρόπο και ταυτόχρονα να τους ενημερώσει ότι:

river

To Event Riv3r Enduro Crossing ακυρώνεται για το 2017 διότι δεν κατέστη δυνατόν να επέλθει συμφωνία με την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βέροιας και κατ’ επέκταση με την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το Event δεν θα ξαναγίνει.

Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι ώστε το Riv3r Enduro Crossing να επανέλθει ακόμα καλύτερο και να είναι εφάμιλλο παρόμοιων Ελληνικών και ξένων διοργανώσεων.

Μείνετε συντονισμένοι………..

Η οργανωτική επιτροπή

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.