ΑΚΥΡΩΣΗ Αγώνα Scramble Ωρωπός, 14/10/2018.

Το Scramble στον Ωρωπό που ήταν  προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου 2018, από το σωματείο ΕΔΟ, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, διότι δεν κατέστη δυνατόν να διασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες, καθώς η περιοχή θεωρείται πλέον Υδροβιότοπος.

Οφείλουμε να σεβαστούμε τον χαρακτηρισμό της περιοχής από την Πολιτεία και σαφώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωσή του χωρίς μονιμοποίηση.

Λυπούμαστε ειλικρινά και ζητάμε συγνώμη από τους αθλητές, και τα Σωματεία μας για την αλλαγή του αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και από όσους εργάστηκαν και προσπάθησαν –μέχρι τώρα- για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας.

Ξέρουμε τουλάχιστον ότι προσπαθήσαμε και κάναμε ότι ήταν δυνατόν εδώ και μήνες για την εύρεση κατάλληλης περιοχής – κάτι που δυστυχώς σπανίζει στην Αττική.

Από την Επιτροπή Enduro

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.